به گزارش قدس آنلاین، دکتر شاپور بدیعی افزود: بر این اساس اورژانس بیمارستان های امام رضا(ع)، قائم (عج)، هاشمی نژاد، اکبر، فارابی، ۱۷ شهریور، رضوی، شمس الشموس، ثامن الائمه(ع) ناجا، امام حسین (ع)، موسی بن جعفر (ع) و مهر به عنوان اورژانس پذیرش مبتلایان به کرونا تعیین شده است.
وی اضافه کرد: از تمامی بیمارستان های مزبور تقاضا می شود با بسیج تمام امکانات نسبت به پذیرش بیماران مراجعه کننده به طور مستقیم و نیز بیماران انتقال یافته توسط سیستم EMS اقدام کنند و از هرگونه ارجاع بیماران تحت هر عنوان و نیز با اخذ رضایت شخصی به سایر بیمارستانها به طور جد خودداری شود.
معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی مشهد گفت: تمام تمهیدات لازم برای خدماترسانی مناسب به بیماران در نظر گرفته شده است اما باید توجه داشت که ظرفیت ها محدود است و هر چه به تعداد بیماران افزوده شود کیفیت خدمات رسانی کاهش می یابد.
بدیعی استفاده از ماسک، رعایت فاصله اجتماعی، اجتناب از حضور در دورهمی و رعایت دستورالعملهای بهداشتی را مهمترین راهکار در پیشگیری از ابتلا به کرونا عنوان کرد.
به گفته وی، افرادی که واکسن دریافت کرده اند نیز باید همانند دیگران نسبت به رعایت پروتکلهای بهداشتی دقت نظر داشته باشند و واکسیناسیون را به منزله عدم ابتلا به این بیماری تلقی نکنند.
۸۰ درصد جمعیت ۶ میلیون و ۸۷۰ هزار نفری خراسان رضوی زیر پوشش خدمات دانشگاه علوم پزشکی مشهد هستند. دانشگاههای علوم پزشکی سبزوار، گناباد، تربتحیدریه و دانشکدههای پزشکی نیشابور و تربتجام هم بقیه جمعیت این استان را زیر پوشش خدمات بهداشت و درمان دارند.
مرکز روابط عمومی و اطلاع رسانی وزارت بهداشت اعلام کرد: در طول ۲۴ ساعت گذشته، ۲۶۸ بیمار کووید۱۹ جان خود را از دست دادند و مجموع جان باختگان این بیماری به ۸۸ هزار و ۸۰۰ نفر رسید.
در این مدت ۲۷ هزار و ۱۴۶ بیمار جدید مبتلا به کووید۱۹ در کشور شناسایی و ۲ هزار و ۹۳۵ نفر از آنها بستری شدند.
مجموع بیماران کووید۱۹ در کشور به سه میلیون و ۶۹۱ هزار و ۴۳۲ نفر رسید.
منبع: ایرنا
انتهای خبر/
نظر شما