تحولات منطقه

معاون علوم پزشکی مشهد در مورد افرادی که حساسیت دارویی داشته و نوبت تزریق واکسن آن‌هاست توصیه مهمی دارد.

 آیا حساسیت‌های دارویی مانع تزریق واکسن کروناست؟
زمان مطالعه: ۱ دقیقه

به گزارش قدس آنلاین، جبرائیل موفق اظهار داشت: براساس مستندات علمی موجود، سابقه آلرژی و یا حساسیت‌های دارویی شامل حساسیت به داروهای خانواده پنی سیلین و سایر آنتی بیوتیک‌ها ممانعتی جهت تزریق واکسن‌های کووید-۱۹ محسوب نمی‌شود.

معاون غذا و داروی علوم پزشکی مشهد خاطرنشان کرد: با توجه به گسترش ابهاماتی در فضای مجازی درباره منع مصرف واکسن‌های کووید-۱۹ در افراد با سابقه آلرژی و یا حساسیت دارویی به اطلاع می‌رساند براساس مستندات علمی موجود، سابقه آلرژی و یا حساسیت‌های دارویی شامل حساسیت به داروهای خانواده پنی سیلین و سایر آنتی بیوتیک‌ها ممانعتی جهت تزریق واکسن‌های کووید-۱۹ محسوب نمی‌شود.

موفق تصریح کرد: براساس راهنمای «ملاحظات کلی درباره تزریق واکسن کووید-۱۹» که پیش از این به معاونت‌های غذا و دارو ابلاغ شده است، افرادی که سابقه حساست به غذا، داروها، لاتکس و یا سایر واکسن‌های غیر کووید-۱۹ داشته‌اند، می‌توانند واکسن کووید-۱۹ را دریافت کنند.

معاون غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی مشهد با بیان اینکه بیماران دچار آلرژی فصلی، آسم و کهیر مزمن نیز می‌توانند واکسن کووید-۱۹ را دریافت کنند افزود: بیماران با سابقه آنافیلاکسی به غذاها و یا سایر داروها، منع مصرف برای دریافت واکسن ندارند. این بیماران حتما تزریق واکسن را در مراکز درمانی دارای امکانات احیا باید انجام دهند و بعد از تزریق واکسن حداقل به مدت ۳۰ دقیقه پایش شوند.

موفق گفت: توصیه می‌شود افرادی که دچار واکنش آلرژیک شدید (آنافیلاکسی) و فوری به ترکیبات موجود در یک برند واکسن شده اند دیگر آن برند را تزریق نکنند.

منبع: تسنیم

انتهای خبر/

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.