به گزارش قدس آنلاین، عیسی میرانی شاهرودی اظهار داشت: استان سیستان و بلوچستان بدلیل تنوع شرایط آب و هوایی مستعد پرورش انواع گونه های آبزی از جمله ماهیان خاویاری است.
وی گفت: توزیع ترویجی بچه ماهیان مذکور در راستای سیاست های اداره کل شیلات استان مبنی بر تغییر رویه فعالیت های پرورش ماهی از حالت سنتی به اقتصادی و به تبع نتایج موفق پایلوت پرورش ماهیان خاویاری در مرکز بازسازی ذخایر ماهی زهک صورت پذیرفته است.
مدیرکل شیلات سیستان و بلوچستان افزود: پرورش ماهیان خاویاری مزایای مانند سوددهی بالا، استقامت در برابر بیماری ها و رشد سریع دارند.
وی بیان کرد: هم اینک در شهرستان های زاهدان، زابل، زهک، تفتان، هامون، سراوان، مهرستان و سیب سوران سه گونه ارزشمند فیل ماهی، ازون برون و تاسماهی سیبری پرورش داده می شود.
به گزارش ایرنا، سیستان و بلوچستان به سبب گستردگی منابع آبی دارای ۲ اداره کل شیلات مستقر در زابل و چابهار است که اداره کل شیلات سیستان و بلوچستان (آبهای داخلی) مستقر در زابل واقع در شمال استان وظیفه کنترل و حمایت از منابع آبی داخلی و اداره کل شیلات سیستان و بلوچستان مستقر در بندر چابهار واقع در جنوب استان در حوزه آبهای دریای عمان فعال هستند.
نظر شما