به گزارش قدس آنلاین، دکتر علیرضا زالی افزود: نهادهای حقوقی و افراد حقیقی که امکانات مانند فضای فیزیکی مناسب، لجستیک مطلوب و نیروی انسانی دارند، می توانند ما را در این فرایند یاری رسانند.
وی اظهار داشت: در راستای تحقق این موضوع از همه نهادهای حقوقی و افراد حقیقی کلان شهر تهران درخواست می کنیم که در حد توان خود، ما را یاری دهند.
فرمانده ستاد عملیات مدیریت کرونا در کلان شهر تهران اظهار امیدواری کرد با راه اندازی مراکز تجمیعی جدید، دو شیفته کردن آنها و بالا بردن ظرفیت این مجموعه ها، بتوان به عدد مطلوب در تزریق واکسن کرونا دست پیدا کرد.
زالی ادامه داد: اخیرا در بیمارستان نیکان سپید، شاهد حضور فعالانه بخش خصوصی در راه اندازی مرکز تجمیعی واکسیناسیون کرونا بودیم که این روند در صورت تمایل سایر مجموعه های بخش خصوصی می تواند توسعه پیدا کند.
شتاب جهادی باید به فرایند واکسیناسیون بدهیم
رییس دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی با تاکید بر اینکه باید شتاب جهادی به فرایند واکسیناسیون بدهیم، گفت: به همین دلیل از همه مردم تقاضا می کنیم ما در رسیدن به این هدف مهم، یاری رسانند.
رییس دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی از تمامی کسانی که تمایل به مشارکت در فرایند واکسیناسیون دارند، خواست با روابط عمومی فرماندهی ستاد عملیات مدیریت کرونا در کلان شهر تهران تماس بگیرند و ما با گشاده روی از انها استقبال می کنیم.
به گزارش ایرنا، روابط عمومی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی روز گذشته(چهارشنبه) اعلام کرد: تاکنون ۲۰ میلیون و ۵۵۸ هزار و ۳۸ نفر دُز اول واکسن کرونا و ۱۰ میلیون و ۸۹۲ هزار و ۶۵۶ نفر نیز دُز دوم را تزریق کرده اند و مجموع واکسن های تزریق شده در کشور به ۳۱ میلیون و ۴۵۰ هزار و ۶۹۴ دُز رسید.
نظر شما