تحولات لبنان و فلسطین

تازه‌ترین نظرسنجی در روسیه نشان داد که بیش از نیمی از روس‌ها معتقدند که حفظ و تقویت توان اتمی برای این کشور الزامی است و به حفظ صلح کمک می‌کند.

 مسکو باید سلاح‌های اتمی خود را حفظ کند

به گزارش قدس آنلاین، بر اساس یک نظرسنجی که مرکز تحقیقات افکار عمومی روسیه  روز چهارشنبه منتشر کرد، تقریبا نیمی از روس‌ها (۴۹ درصد) که بیشتر آنها زن هستند تا حدودی از بروز جنگ اتمی بیم دارند.

به گزارش خبرگزاری «تاس» این نظرسنجی نشان داد که نیمی از شهروندان روس (۴۹ درصد) به نوعی نگران آینده جنگ اتمی هستند. ۳۶ درصد اضطراب دارند و ۱۰ درصد نیز ترس شدید را تجربه می‌کنند. این در حالی است که نیمی دیگر روس‌ها (۴۹ درصد) از جنگ اتمی نمی‌ترسند .

دیگر یافته‌های این نظرسنجی نشان می‌دهد که اکثریت شرکت کنندگان در نظرسنج  (۸۶ درصد) مطمئن هستند که جنگ اتمی در ۲ تا ۳ سال آینده آغاز نمی‌شود. نیمی از روس‌ها (۵۴ درصد) معتقدند که حفظ و تقویت ظرفیت اتمی بیشتر به حفظ صلح کمک می‌کند و یک سوم پاسخ دهندگان (۳۴ درصد) نظر مخالف دارند.

در این نظرسنجی آمده است، اگرچه روند خلع سلاح اتمی در سراسر جهان در سال ۱۹۶۲ آغاز شد، اما اکثر روس‌ها  (۷۱ درصد)  فکر می کنند که این کشور نیاز به حفظ توانایی‌های اتمی خود دارد و ۱۶ درصد نیز طرفدار روند خلع سلاح اتمی هستند.

علاوه بر این ، ۸۳ درصد از شرکت کنندگان در نظرسنجی از حذف کامل سلاح‌های اتمی روسیه در ۳ تا ۵ سال آینده حمایت نمی‌کنند. در بلند مدت، فقط ۴۰ درصد می‌خواهند خلع سلاح  اتمی را با سرعت فعلی خود حفظ کنند، در حالی که ۱۷ درصد به دنبال تقویت آن هستند و ۱۳ درصد می گویند که باید کاهش یابد.

این نظرسنجی در چهارم سپتامبر ۲۰۲۱ بین ۱۶۰۰ شهروند روسیه بالای ۱۸ سال انجام شد و حاشیه خطای این نظرسنجی ۲.۵ درصد بود.

روسیه و آمریکا ۱۰ سال پیش معاهده‌ای با هدف کاهش و محدودسازی تسلیحات راهبردی به امضا رساندند که به معاهده استارت نو معروف شد. این پیمان در حال انقضاست و آمریکا از تمدید آن طفره می‌رود.

«ولادیمیر پوتین» رئیس‌جمهور روسیه چندی قبل پیشنهاد کرد، این معاهده میان دو کشور تمدید شود. پوتین در این پیشنهاد متذکر شده که تمدید این معاهده، بدون قید و شرط و به صورت یکساله انجام گیرد.

پیش‌تر آمریکایی‌ها برای تمدید این معاهده پیش شرط‌هایی را تعیین کرده بودند که با مخالفت مسکو مواجه شد. از جمله این پیش شرط‌ها می‌توان به ورود چین به معاهده به عنوان طرف سوم و باقی ماندن موشک‌های آمریکایی در کشورهای اروپایی مجاور روسیه اشاره کرد.

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.