تحولات لبنان و فلسطین

تولیت آستان قدس رضوی اهل بیت(ع) را بهترین پناهگاه برای بشریت و محور وحدت امت اسلام دانست.

اهل بیت(ع) بهترین پناهگاه برای بشریت و محور وحدت امت اسلام هستند

به گزارش قدس آنلاین، حجت الاسلام والمسلمین احمد مروی در گردهمایی زائران اهل سنت که در مدرسه علمیه میرزا جعفر حرم مطهر رضوی برگزار شد، ضمن تسلیت فرارسیدن ایام سوگواری رحلت حضرت محمد مصطفی(ص) و همچنین شهادت امام حسن مجتبی(ع) و امام علی ابن موسی الرضا(ع)، به روایات متون اهل سنت در خصوص فضیلت زیارت و توسل به امام رضا(ع) اشاره و اظهار کرد: اهل بیت(ع) بهترین پناهگاه‌ برای بشریت و محور وحدت امت اسلام تحت نام «الله» هستند که مسلمانان با تأسی به سیره و سخن آن حضرات می‌توانند ید واحده باشند.
وی با اشاره به آیه شریفه «قُل لَا أَسئَلُکُم عَلَیهِ أَجراً إِلَّا المَوَدَّةَ فِی القُربَی»، ابراز کرد: محبت نسبت به اهل بیت(ع) تنها جنبه احساسی ندارد، این محبت سفارش و سخن خداوند حکیم است؛ همه دستورات و اوامر الهی حکمتی دارد و هیچگاه خداوند انسان‌ها را به امری احساسی و عاطفی که تأثیری در زندگی‌ و سعادت او نداشته باشد، دعوت نمی‌کند.
تولیت آستان قدس رضوی با بیان اینکه عشق و ارادت نسبت به خاندان پیامبر(ص) نقطه مشترک تمام فرق و مذاهب اسلامی است، تصریح کرد: استقبال باشکوه مردم نیشابور از حضرت رضا(ع) که بخشی از آنها اهل سنت بودند، از ریشه تاریخی محبت فرق مختلف مسلمانان نسبت به اهل بیت(ع) حکایت دارد.
وی در ادامه به توطئه‌های دشمنان برای ایجاد اختلاف میان مسلمانان اشاره و ابراز کرد: دست‌های پلید دشمنان همواره در صدد ایجاد اختلاف و تفرقه میان مسلمانان است و رسالت بزرگ آگاهی بخشی به جامعه و به ویژه جوانان بر دوش علما و روحانیون مسلمان بوده که از منبر و تریبون برخوردار هستند.
حجت الاسلام والمسلمین مروی رمز موفقیت رسول اکرم(ص) در ایجاد تمدن بزرگ اسلامی را ایجاد اتحاد و وحدت میان قبایل دوران جاهلیت دانست و گفت: پیامبر گرامی اسلام(ص) با ایجاد وحدت توانست از میان اعراب عقب مانده دوران جاهلیت بزرگ‌ترین تمدن بشری را ایجاد کند.
وی به آیه شریفه «وَاذکُروا نِعمَتَ اللَّهِ عَلَیکُم إِذ کُنتُم أَعداءً فَأَلَّفَ بَینَ قُلوبِکُم فَأَصبَحتُم بِنِعمَتِهِ إِخوانًا» اشاره کرد و گفت: پروردگار متعال در این آیه شریفه موضوع اتحاد و مبارزه با هرگونه تفرقه در میان مسلمانان را مطرح می‌کند و دو بار تعبیر «نعمت» را در خصوص «وحدت» بکار می‌برد، که از اهمیت اتحاد مسلمانان از منظر اسلام و قرآن حکایت دارد.
تولیت آستان قدس رضوی در ادامه با بیان اینکه اگر مسلمانان وحدت داشتند چند میلیون یهودی صهیونیسم نمی‌توانستند قبله نخست بیش از ۱/۵ میلیارد مسلمان را اشغال کنند، گفت: تاریخ مسلمانان در صدر اسلام جز عزت، افتخار و شکوه در عرصه‌های مختلف نیست، اما چه شده که امروز شاهد این اتفاقات در دنیای اسلام هستیم؟ امروز از اسرائیل و اروپا سرباز برای کشتن مسلمانان نمی‌آورند بلکه سوگمندانه برای ضربه به اسلام از میان مسلمانان سرباز می‌گیرند و این دردی مضاعف است.
وی به جنایت استکبار به سرکردگی آمریکا و صهیونیسم در منطقه اشاره و عنوان کرد: استکبار با اصل اسلام دشمن است و برای او شیعه و سنی تفاوتی نمی‌کند، ۲۰ سال آمریکا در افغانستان جنایت کرد و مردم بیگناه شیعه و سنی را کشت. دست آمریکا و اسرائیل در جنایات فجیع و گسترده در منطقه از جمله کشورهای عراق، سوریه، یمن، افغانستان و غیره آشکار است.
تولیت آستان قدس رضوی اضافه کرد: آمریکایی‌ها و صهیونیسم‌ها جنگ‌های منطقه را مدیریت می‌کنند بدون اینکه کمترین آسیبی به خودشان برسد، با نقشه آنها و هزینه مسلمانان هزاران زن و مردم مسلمان کشته می‌شوند بدون اینکه حتی یک سرباز آمریکایی و اسرائیلی زخمی شود.
حجت الاسلام والمسلمین مروی با بیان اینکه هر روز دشمنان برای تفرقه افکنی میان مسلمانان توطئه‌ای می‌چینند، گفت: آنچه بازار دشمن را گرم می کند و توفیقات دشمن را در اجرای نقشه‌هایش در منطقه افزایش می‌دهد، عدم آگاهی، شناخت و دشمن نشناسی مسلمانان است.
وی در ادامه به دیدگاه رهبر معظم انقلاب در ایجاد اتحاد میان امت اسلام اشاره و ابراز کرد: در نگاه رهبری معظم انقلاب اتحاد جهان اسلام مراتبی دارد که نخستین مرتبه آن عدم تعرض کشورهای اسلامی به سرزمین یکدیگر است؛ استکبار به خصوص پس از سرنگونی عثمانی به نوعی در میان تمامی کشورهای همسایه در منطقه سرزمین‌های مورد مناقشه ای را قرار داده است.
تولیت آستان قدس رضوی اتحاد مسلمانان در برابر دشمن مشترک را از دیگر مراتب وحدت جهان اسلام در نگاه رهبری معرفی و اظهار کرد: کدام انسان واقع بین و منصفی در عالم وجود دارد که صهیونیسم ها را دشمن مشترک مسلمانان نداند؟ اما استکبار و عیادی آنها که در برخی کشورهای اسلامی حاکم هستند با نفرت پراکنی و توطئه سعی دارند ایران را به عنوان دشمن مشترک مسلمانان نشان دهند و در مقابل در کشور خود سفارت رژیم غاصب و آدم کش صهیونیستی را با افتخار باز می‌کنند؛ آیا امروز حقیقتا «أَشِدَّاءُ عَلَی الْکُفَّارِ رُحَمَاءُ بَیْنَهُمْ» است یا به اشداء علی بینهم و رحما الکفار تبدیل شده است؟

منبع: آستان نیوز

انتهای خبر/

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.