تحولات منطقه

یک بازیگر تلویزیون گفت: دلم از بی‌توجهی به فرهنگ و ادبیات به درد آمده، همانقدر که برای فوتبال و ورزش‌های دیگرتبلیغ می‌شود نیاز مبرم است که در راستای هنر نیز به همان قدر تبلیغ صورت گیرد تا وضعیت این عرصه به سامان و تعالی مطلوبی دست یابد در غیر این صورت به لحاظ فرهنگ و ادبیات عقب خواهیم ماند.

تخیل و تفکر را در بخش‌های زیادی از کارهای هنری مان از دست داده‌ایم
زمان مطالعه: ۳ دقیقه

به گزارش قدس آنلاین، رضا فیاضی طی گفتگویی پیرامون حضور خود در سریال «پرتقالی‌ها» گفت: علاوه بر آشنایی با غلامرضا بختیاری تهیه کننده این مجموعه و نوع کارهای او وقتی فیلمنامه این مجموعه را مطالعه نمودم احساس کردم قصه شیرینی دارد بنابراین ترغیب شدم در این اثر به ایفای نقش بپردازم.

وی در همین راستا ابراز کرد: در سریال «پرتقالی‌ها» نقش شخصیتی به نام فریدون فرمایش را ایفا می‌کنم که با نقش مقابل خود فریده با بازی شهین تسلیمی که ایفاگر نقش همسرم در این سریال است خانواده فرمایش را تشکیل می‌دهیم که این خانواده چهار فرزند دارند و سه فرزند آن‌ها ازدواج کردند و حاصل این ازدواج دو نوه است، تمام فرزندان فریدون فرمایش و همسرش موهای فرفری داشته و اسامی آن‌ها با ف شروع می‌شود.

فیاضی با بیان اینکه در این سریال فریدون و فریده به عنوان پدربزرگ و مادربزرگ رکن اصلی خانواده هستند بیان کرد: پرتقالی‌ها در قالب پرداختن به موضوع فرزندآوری سعی دارد مسائل مختلفی که به نوعی زمینه‌ساز برخی چالش‌ها در زندگی می‌شوند را بررسی کند و موضوع خواستگاری و اختلافات بین همسران از مباحثی هستند که پرتقالی‌ها به آن‌ها پرداخته است.

بازیگر فیلم «من ترامپ نیستم» بیان کرد: فرشید یکی از پسرهای فریدون فرمایش است که این سریال با نگاهی به اختلافات بین او و همسرش و همچنین تلاش فریدون و فریده در راستای جلوگیری از عمق این اختلافات سعی دارد راهکارهای مطلوبی را در جهت حفظ تحکیم بنیان خانواده به جامعه ارائه دهد.

بازیگرسریال‌ «معمای شاه» اظهار کرد: فرهنگ سینما رفتن متاسفانه آرام آرام در حال از بین رفتن است و شرایط اقتصادی، بیماری کرونا و حتی افول محتوا و ساختار آثار نمایشی مردم را به تدریج از سینما دور کرده و آیین سینما رفتن که روزگاری به عنوان فرهنگ و ارزش محسوب می‌شد هم اکنون درحال رنگ باختن است.

این بازیگر در ارتباط با توجه به ادبیات و عرصه فرهنگ وهنر اظهار داشت: اگر در ادبیات و فیلمهایمان فرهنگ کتابخوانی، فیلم و تئاتر تماشا کردن، موسیقی فاخر شنیدن، کنسرت رفتن و مسائل فرهنگی دیگری از این قبیل را تبلیغ کنیم دیگر کسانی پیدا نخواهند شد که به خود اجازه توهین به فرهنگ و هنر ما را بدهند همانطور که به فوتبال و ورزش بها داده می‌شود نیاز است به ادبیات، فرهنگ و هنر نیز توجه شود.

فیاضی در همین راستا تصریح کرد: دلم از بی توجهی به فرهنگ و ادبیات به درد آمده بنابراین همانقدر که برای فوتبال و ورزش‌های دیگرتبلیغ می‌شود نیاز مبرم است که در راستای هنر نیز به همان قدر تبلیغ صورت گیرد تا وضعیت این عرصه به سامان و تعالی مطلوبی دست یابد در غیر این صورت به لحاظ فرهنگ و ادبیات عقب خواهیم ماند.

این بازیگر با بیان اینکه چراغ آثار نمایشی کودک خاموش شده و تولید این گونه آثار به صفر رسیده بیان کرد: تخیل و تفکر را در بخش‌های زیادی از کارهای هنری مان از دست داده‌ایم و خاطراتی که با ساخت آثاری، چون زی زی گولو، کلاه قرمزی، مدرسه موش‌ها و دنیای شیرین برای بچه‌های آن دوران رقم خورد را دیگر برای کودکان این دوره تولید نمی‌کنیم به گونه‌ای درصد این نوع ساخته‌ها به صفر رسیده است.

این بازیگر و نویسنده با بیان این که علاقه وافری به تولیدات نمایشی و هنری کودک دارد بیان کرد: همکاران بسیاری، چون رضا بابک، مرضیه برومند، حمید جبلی و ایرج طهماسب از فعالان عرصه کودک بودند که آثار فاخر و ماندگاری در این عرصه تولید نمودند، اما هم اکنون شرایط به گونه‌ای شده که به آن‌ها فرصت فعالیت در این حوزه که فضای مهم و تاثیرگذاری است داده نمی‌شود یعنی در واقع پشتوانه‌ای ندارند تا بر اساس آن بتوانند برنامه‌های موفقی در زمینه کودک ارائه دهند در صورتی که سرشار از ایده و تجربه هستند پس وقتی بخش اعظم ما کنار گذاشته می‌شویم اتفاق جالبی نمی‌افتد و مجبور هستیم قناعت کنیم به خاله عمو و عمه و ... که این روزها در برنامه‌های کودک باب شده اند.

وی خاطرنشان کرد: عرصه محجور کودک می‌طلبد آثاری داشته باشد که علاوه بر برخورداری از فضای فانتزی، حس رویا پردازی و تخیل را در کودکان برانگیزد و آنان را در مسیر آشنایی با ادبیات صحیح، فرهنگ درست صحبت کردن، فرهنگ اندیشیدن و مسائل مهمی که می‌تواند در تربیت شان موثر باشد قرار دهد.

منبع: سینما پرس

انتهای خبر/

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.