ششمین همایش ملی زعفران طی آیینی به میزبانی مجتمع آموزش عالی گناباد آغاز به کار کرد.
به گزارش قدس آنلاین، رییس مجتمع آموزش عالی گناباد و مسوول برگزاری ششمین همایش ملی زعفران در مراسم آغاز به کار این همایش گفت: این همایش در محورهای فناوری های تولید و پس از برداشت زعفران، مصارف و کاربردها و بازاریابی و اکوتوریسم زعفران برگزار می شود.
دکتر سید مصطفی موسوی زاده افزود:فناوریهای تولید زعفران شامل ژنتیک، اصلاح نباتات، بیوتکنولوژی، اکولوژی، فیزیولوژی و بیولوژی زعفران، فناوریهای کاشت، داشت و برداشت، مدیریت آفات، بیماریها و علفهای هرز، مدیریت مصرف منابع و بهره وری تولید، مکانیزاسیون تولید، تنوع گونه ها و ذخایر ژنتیک و فناوریهای پس از برداشت زعفران در زیربخشهای فرآوری و بسته بندی، فیتوشیمی، شناسایی، استخراج و خالص سازی مواد موثره، آنالیز، کنترل کیفیت و استانداردها و نوآوری و تولید محصولات دانش بنیان تقسیم بندی می شود.
وی ادامه داد: مصارف غذایی، مصارف دارویی، فارماکولوژی، کاربردهای آرایشی، بهداشتی و صنعتی، اقتصاد دانش بنیان و تجاری سازی، کارآفرینی و اشتغال، برندسازی و بازاریابی، صادرات و تجارت جهانی زعفران، فرهنگ و دانش بومی، یافته های باستان شناسی، اگروتوریسم و نقش زعفران در توسعه پایدار روستایی دیگر محورهای همایش ملی زعفران است.
او اضافه کرد: ۱۷۰ مقاله در قالب محورهای همایش ملی زعفران از صاحبنظران، دست اندرکاران و پژوهشگران سراسر کشور به دبیرخانه ششمین همایش ملی زعفران ارسال شد که ۸۵ عنوان مقاله برای طرح در مدت ۲ روز برگزاری این همایش پذیرفته شد.
رییس مجتمع آموزش عالی گناباد برگزاری میزگردهای تخصصی، کارگاههای آموزشی و نمایشگاههای تخصصی را از جمله سایر برنامههایی این همایش ملی ذکر کردو گفت: در این همایش مسوولان و صاحبنظرانی در سطوح مختلف ملی و استانی و از جمله معاون وزیر و تعدادی از مدیران تابعه وزارت جهاد کشاورزی، اعضای شورای ملی زعفران، اساتید برتر دانشگاهها و مراکز آموزش عالی و تحقیقاتی استانهای مختلف در حوزه زعفران و اساتید برتر حوزه اقتصاد کشور شرکت دارند و در مدت برگزاری همایش و یا میزگردهای تخصصی و کارگاههای آموزشی تابعه آن سخنرانی می کنند.
ششمین همایش ملی زعفران ۲۶ و ۲۷ آبان ماه به میزبانی مجتمع آموزش عالی گناباد برگزار می شود.
نظر شما