تحولات منطقه

عضو شورای عالی سیاسی یمن اقدام دولت انگلیس در تروریستی اعلام کردن جنبش مقاومت اسلامی فلسطین را محکوم کرد.

انصارالله یمن اقدام انگلیس علیه حماس را محکوم کرد
زمان مطالعه: ۱ دقیقه

به گزارش قدس آنلاین، «محمد علی الحوثی» عضو شورای عالی سیاسی یمن به اقدام روز جمعه انگلیس در تروریستی اعلام کردن جنبش حماس واکنش نشان داد.

وی گفت: «تروریستی اعلام کردن حماس را محکوم می‌کنیم که البته این اقدام از سوی انگلیس که بنیانگذار اشغالگری است تعجب برانگیز نیست».

وی در ادامه افزود: «این اقدام انگلیس با سالگرد اعلامیه جنایتکارانه بالفور همزمان بوده و این اقدام تاکید بر ادامه حمایت از رژیم جنایتکار توسط انگلیس است».

دولت انگلیس روز جمعه  در ادامه سیاست ضد فلسطینی و حامی رژیم صهیونیستی خود، تمام جنبش مقاومت اسلامی فسطین (حماس) را تروریستی اعلام کرد. «پریتی پاتل» وزیر کشور انگلیس خبر داد که به دستور وی، هرگونه فعالیت گروه حماس در انگلیس را ممنوع کرده است.

پاتل در بیانیه‌ای گفت: «حماس از قابلیت‌های تروریستی قابل توجهی برخوردار است، از جمله دسترسی به تسلیحات گسترده و پیشرفته و همچنین امکانات آموزشی تروریست‌ها را به همراه دارد.»

وی با تکرار اتهام‌زنی‌های بی‌اساس که رنگ‌وبوی ادعاهای رژیم اسرائیل را داشت، افزود: «به همین دلیل است که من امروز اقدام به ممنوعیت کامل حماس کردم».

منبع: فارس

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • مدیر سایت مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظرات پس از تأیید منتشر می‌شود.
captcha