تحولات لبنان و فلسطین

مدیرعامل بنیاد خیرین حامی دانشگاه فرهنگیان کشور گفت: برخی تنگناها و کمبود فضای رفاهی و آموزشی برای دانشجویان فرهنگیان به سیاستگذاری‌های غلط مسوولان قبل باز می‌گردد و به دلیل متناسب نبودن فضا با جذب دانشجو، حتی برخی واحدها به مرز تعطیلی رفتند.

کمبود فضای آموزشی دانشگاه فرهنگیان به سیاست‌های غلط گذشته باز می‌گردد

به گزارش ایرنا، مهدی احمدی روز یکشنبه در نشست با خبرنگاران با بیان اینکه مسوولان در آن زمان با چنین تفکری نمی خواستند تعطیلی واحدهای دانشگاه فرهنگیان را شاهد باشند، اظهار داشت: آنان با یک نگاه به کیفیت دانشگاه فکر می کردند و به این موضوع نمی اندیشیدند که در سال ۱۴۰۳، سونامی خطرناکی از بازنشستگی بین ۳۵۰ تا ۴۰۰ معلم رخ خواهد داد.

این مسوول اضافه کرد: بروز این مساله مشکلات و معضلات فراوانی را به دنبال دارد و بر این مبنا سیاست‌هایی که در قبل پیش گرفته شد و از طرفی عدم آینده نگری این معضل امروز را به لحاظ کمی برای دانشگاه فرهنگیان به وجود آورد.

وی با اشاره به اینکه این گذار را باید به یک چاره اندیشی تبدیل کرد گفت: اگر جذب دانشجو متناسب با ظرفیت هر استانی انجام نگیرد، متاسفانه پاسخگوی نیازهای آموزش و پرورش نخواهیم بود و بر این مبنا باید با تمام وجود و با هضم مشکلات کنونی، با راهبرد قوی رو به جلو حرکت کرد تا سال ۱۴۰۳ این مشکل سونامی خطرناک بازنشستگی را پشت سر گذاشت.

احمدی با بیان اینکه باید از سال ۱۴۰۴ و ۱۴۰۵ به دنبال کیفیت آموزشی بود، افزود: این موضوع به این معنی نیست که از کیفیت آموزشی غافل بود، هر چند کوتاهی و عدم توجه به آینده نگری مشکلی را در یک مقطع ایجاد کرده است که امیدواریم با درایت و تدبیر مدیران استانی و کمک مسوولان این مهم برطرف شود.

به گفته این مسوول، در سه سال آینده باید با چشمان تیز و با ظرافت به دنبال کیفیت عالی آموزش دانشجو و تربیت معلم برای کشور بود و نباید از این موضوع غفلت کرد.

طرح ۱۰۰۳۰ به درک بهتر معلم و دانشجو منتهی می‌شود

 احمدی در ادامه به تاسیس بنیاد خیرین حامیان دانشگاه فرهنگیان در سال ۹۷ اشاره کرد و افزود: حدود ۱۸ هدف بسیار بلند نظرانه در این اساسنامه دیده شده که در راس آن ترویج مباحث فرهنگی، سنت حسنه وقف و امور نیکوکاری در راستای توسعه کمی و کیفی دانشگاه فرهنگیان در اقصی نقاط کشورمان است.

وی با بیان اینکه نکته مهم در اساسنامه تکریم، شناسایی خیرین و نیکوکاران کشور است، اضافه کرد: با توجه به اینکه دانشگاه فرهنگیان با اسم قبلی تربیت معلم یک صبغه بسیار طولانی در کشور دارد و در این میان هیچ دانشگاهی در قدمت و دیرینگی به پیشینه این دانشگاه  نمی رسد.

این مسوول ادامه داد: شناسایی، احصا و تکریم خیرین و نیکوکاران کمک به دانشجویان مستعد، نخبه و اساتید، پژوهش و ساخت و تعمیر و تجهیز خوابگاهها مهمتر از آن با توجه به شکل گیری این نهاد و سازمان به نام بنیاد خیرین حامی دانشگاه فرهنگیان کشور از برکات قدوم مبارک رهبری در ۱۹ اردیبهشت سال ۹۷ در این دانشگاه بود.

وی ابراز امیدواری کرد که با همکاری دولت سیزدهم که دولت اقدام و عمل و جهادی است طرح ۱۰۰۳۱  به منصه ظهور برسد که می توان گفت دانشجو و معلم کشور روح پیدا می کند  و آنچنان که جامعه انتظار دارد معلم درک خواهد شد.

احمدی افزود: این طرح اوجب واجبات است، به دلیل آنکه در چند سال گذشته کوتاهی بینش در این خصوص انجام گرفته است و در صورت عدم برنامه ریزی های لازم آیندگان نفرین خواهند کرد و به این موضوع باید توجه جدی داشت.

وی با بیان اینکه باید با افق برنامه و افزایش جمعیت، به تربیت معلم فاخر مبادرت داشت، اضافه کرد: یعنی تربیت معلمِ قیمتی نه تربیت معلم به هر قیمتی که در تراز نظام مقدس جمهوری اسلامی مد نظر قرار گرفته است و لذا طرح ۱۰۰۳۱ به مناسبت ۱۰۰ سالگی دانشگاه در ۳۱ استان کشور با همکاری مدیر ارشد استان به عنوان مسوولیت اجتماعی ۱۰۰ هکتار زمین در اختیار این واحد دانشگاهی قرار خواهد گرفت.

 مدیرعامل بنیاد خیرین حامی دانشگاه فرهنگیان کشور با بیان ینکه در برخی استان ها چنین ظرفیتی وجود دارد، ادامه داد: تلاش می شود این مهم در استان های دارای ظرفیت شکل بگیرد.

وی با تاکید بر اینکه اجرای این طرح به همت جهادی مسوولان ارشد کشور بستگی دارد، خاطرنشان کرد: این طرح با همراهی مسوولان تصمیم ساز و اثر گذار از جمله مجلس شورای اسلامی و نمایندگان همانند طرح های سخت کشور به منصه ظهور خواهد رسید.

مدیرعامل بنیاد خیرین حامی دانشگاه فرهنگیان کشور ابراز میدواری کرد با همت مسوولان استانی زنجان اولین دانشگاه جامع زنجان تاسیس شود در این میان باید نگرش ها نسبت به خیرین و نیکوکاران تغییر یابد.

به گفته این مسوول  امروز یکشنبه / پنجم دی ماه / زنجان، بیست و ششمین استان کشور است که بنیاد خیرین حامیان دانشگاه فرهنگیان در آن راه اندازی شد و در این میان هر استانی باید طبق  اساسنامه ۲۵ نفر شورای استانی داشته باشد که از این تعداد ۱۵ نفر را خیرین و نیکوکاران، پنج نفر را شخصیت های دینی و اجتماعی و فرهنگی، ۲ نفر اعضای هیات علمی دانشگاه فرهنگیان و ۲ نفر دیگر  را معلمان شاخص و بازنسشته تشکیل می دهند.

منبع: ایرنا

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.