به گزارش قدس آنلاین، علی بهرامی زاده امروز در حاشیه بازدید از ناحیه صنعتی نصرآباد تربت جام در جمع خبرنگاران افزود: این واگذاری در شهرکهای صنعتی چناران، مشهد، فریمان، ماشین سازی و فناوریهای برتر، فناوری صنایع غذایی و بیوتکنولوژیکی شمال شرق، قوچان ۲، سبزوار ۲ و خیام انجام می گیرد.
وی اضافه کرد: سهم هر شهرک صنعتی از واگذاری اراضی کارگاهی شامل ۱۸۱ قطعه در شهرک صنعتی چناران، ۱۹ قطعه در شهرک ماشین سازی و فناوریهای برتر، ۳۹ قطعه در شهرک خیام نیشابور، ۴۱ قطعه در شهرک سبزوار ۲، ۳۰ قطعه در شهرک فریمان، ۳۴ قطعه در شهرک قوچان ۲ و ۱۰ قطعه در شهرک فناوری صنایع غذایی شمال شرق و قطعاتی هم در شهرک صنعتی مشهد (کلات) خواهد بود.
مدیرعامل شرکت شهرکهای صنعتی خراسان رضوی گفت: در گام نخست برای واگذاری اراضی کارگاهی با توجه به تقاضای بالا برای دریافت زمین در شهرک صنعتی چناران، ۱۵ قرارداد در این شهرک با سرمایه گذاران منعقد شد.
بهرامی زاده افزود: واگذاری زمین کارگاهی به صورت قطعات ۲۰۰ تا ۵۰۰ مترمربعی در قالب برگزاری مزایده است که ۹ برابر شرایط عادی اشتغالزایی به همراه دارد به طوری که تبدیل زمین صنعتی به زمین کارگاهی، اشتغالزایی را از ۵۰ نفر در هر هکتار به ۴۵۰ نفر در هر هکتار افزایش می دهد.
وی ادامه داد: شرکت شهرکهای صنعتی خراسان رضوی در راستای اولویت سازمان صنایع کوچک مبتنی بر توسعه اقتصاد دانش بنیان، طراحی ۱۸ قطعه کارگاهی و ایجاد ۱۰ کارگاه در آنها و آماده سازی هشت قطعه زمین کارگاهی به منظور واگذاری به این دسته از سرمایه گذاران را پیش بینی کرده است.
مدیرعامل شرکت شهرکهای صنعتی خراسان رضوی گفت: واحدهای فناور و دانش بنیان می توانند با مراجعه به شهرک فناوری صنایع غذایی و بیوتکنولوژی شمال شرق و ارایه مستندات لازم پس از تایید شورای راهبری این شهرک، اقدامات لازم را برای اخذ زمین به عمل آورند.
هم اکنون ۵۰ شهرک و ناحیه صنعتی مصوب در استان خراسان رضوی وجود دارد که از این تعداد، ۲۹ واحد شهرک صنعتی و ۲۱ واحد ناحیه صنعتی است. از مجموع این تعداد، ۲۶ شهرک صنعتی و ۱۴ ناحیه صنعتی فعال بوده و واگذاری زمین در آنها در حال انجام است.
منبع: ایرنا
انتهای خبر/
نظر شما