تحولات منطقه

کتابخانه و مرکز اسناد کمیسیون ملی یونسکو - ایران، پس از ماه آغاز به کار کرد.

بازگشایی کتابخانه و مرکز اسناد کمیسیون ملی یونسکو-ایران
زمان مطالعه: ۱ دقیقه

به گزارش قدس آنلاین به نقل از روابط عمومی کمیسیون ملی یونسکو - ایران، کمیسیون ملی یونسکو ـ ایران از نخستین کشور های مؤسس سازمان جهانی یونسکو با بیش از ۷ دهه فعالیت است که در خرداد ۱۳۲۸ شمسی مبادرت به راه اندازی کتابخانه و مرکز اسناد یونسکو کرد.

اهمیت فزاینده این کتابخانه و مرکز اسناد از آن را برجسته است که این سازمان به واسطه مأموریت جهانی خویش، همواره محل تولید و اشتراک گذاری آخرین دستاوردهای علمی، آموزشی و فرهنگی بوده است.

در آذرماه سال ۱۳۹۹ و همزمان با بازدید حجت الله ایوبی دبیرکل کمیسیون ملی یونسکو- ایران از مجموعه تجاری فرهنگی ایران مال، جهت انتقال کتابخانه و مرکز اسناد این سازمان به کتابخانه جندی شاپور ایران مال به منظور استفاده بیش از پیش عموم مردم از این کتابخانه اعلام شد و بهمن ماه سال ۹۹ این کتابخانه به طور غیررسمی افتتاح شد.

بخش اصلی کتابخانه کمیسیون ملی یونسکو شامل مجموعه ای از اسناد و انتشارات سازمان در زمینه های آموزش همگانی، سواد اطلاعاتی و رسانه ای، علوم طبیعی، علوم اجتماعی و انسانی، فرهنگ و ارتباطات است. این انتشارات به طور عمده به زبانهای فارسی، انگلیسی و فرانسه است. در حال حاضر حدود شش هزار نسخه کتاب اعم از فارسی(۱۹۹۲ نسخه) و لاتین (۴۰۳۱ نسخه) در طبقات دوم و سوم کتابخانه جندی شاپور مجموعه ایران مال ساماندهی شده است.

این منابع ارزشمند و نفیس برای استفاده پژوهشگران، استادان و دانشجویان علاقمند به جنبه های کاری و تخصصی یونسکو آماده و مهیا هستند. علاوه بر این در بخش مجلات ۴۳ عنوان مجله لاتین شامل ۴۰۴۲ نسخه تک شماره و همچنین ۶۹ نسخه مجله مجلد شده و در نشریات فارسی ۸ مجله که شامل ۸۹۶ نسخه تک شماره و همچنین ۳۵ نسخه نشریات مجلد شده ترتیب منظم یافته اند. در خصوص اسناد یونسکو و وابسته به این سازمان در مجموع ۸۰۸۱۵ نسخه اسناد با سریال های لاتین و فارسی، جزوات، گزارشات،طرح های مرتبط با یونسکو، انتشارات یونسکو و مجموعه ای از اسناد متفرقه تک برگی و جزوات متفرقه است که در آینده نزدیک در دسترس عموم قرار داده خواهد شد.

هم‌اکنون و از دی ماه سال ۱۴۰۰ بخش کتابخانه کمیسیون ملی یونسکو-ایران آماده ارائه خدمت به علاقه‌مندان و محققان این حوزه واقع در طبقه دوم کتابخانه جندی‌شاپور مجموعه ایران مال است.

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • مدیر سایت مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظرات پس از تأیید منتشر می‌شود.
captcha