به گزارش قدس آنلاین، محسن علیاکبری، درباره جشنواره بینالمللی فیلمهای ورزشی و اهمیت برگزاری آن اظهار داشت: جشنوارههای تخصصیمان همیشه از اهمیت خاص خودشان برخوردار هستند، جشنواره فیلمهای ورزشی نیز بهصورت تخصصی به فیلمهایی میپردازد که بهطور مستقیم یا غیر مستقیم به مساله ورزش نگاه میکنند، این جشنواره نیز میتواند کمک قابل توجهی به رشد و پیشرفت سینمای ورزشی کند.
وی تاکید کرد: بهطور کلی با برگزاری جشنوارههای تخصصی موافق هستم؛ شاید جشنواره فیلم فجر به دلیل محدودیت حضور آثار، به خیلی از ژانرها نپردازد پس اگر هر جشنوارهای ژانر تخصصی خود را داشته باشد، نتیجه بهتری خواهد گرفت و تاثیر بهتری هم بر جامعه و سینما خواهد گذاشت.
تهیهکننده استرداد و کتاب قانون درباره تاثیر جشنواره فیلمهای ورزشی بر ورزشکاران و جامعه ورزشی اظهار کرد: کار هنر بهخصوص هنر سینما و فیلم تاثیر گذاشتن است درنتیجه این جشنواره هم میتواند روی روحیه، رفتار و برخورد ورزشکاران تاثیر بگذارد؛ همین که احساس میکنند که قرار است با ساخت فیلم مورد قضاوت صدها هزار نفر در سطح جامعه قرار گیرند، سعی میکنند رفتار بهتری از خود نشان دهند که تاثیر مثبتی در روح و روان ورزشکاران است، همچنین با دیدن فیلمهای ورزشی میتواند روحیه جوانمردانی مانند غلامرضا تختی و... را در دل خود زنده نگه دارد.
علیاکبری درباره تاثیر ورزش بر فیلمها و سینمای ایران هم عنوان کرد: تمام رشتهها بهصورت تخصصی میتوانند به کلیت سینما کمک کنند، ورزش نیز از ژانرهاییست که کمکش بهتر از ژانرهای دیگر خواهد بود.
این تهیهکننده در پایان درباره کم بودن تعداد فیلمهای ورزشی در سینمای ایران، بیان کرد: بعضی از رشتههای ورزشیمان مخصوصا فوتبال همیشه با حاشیههایی همراه هستند و این حواشی مانع از تاثیرگذاری آنها در جشنوارهها و فیلمها میشوند. از طرف دیگر جشنواره فیلمهای ورزشی هنوز نوپاست و جایگاه اصلی خود را در کشور پیدا نکرده است، امیدواریم در ادامه این جشنواره به جایگاه اصلی خود دست یابد تا به رشد ورزش ما کمک کند.
بر اساس این گزارش، سیزدهمین جشنواره بینالمللی فیلمهای ورزشی ایران تیرماه ۱۴۰۱ همزمان با هفته المپیک برگزار میشود.
نظر شما