به گزارش قدس آنلاین، نورالله اسعدی اظهار داشت: پس از ۲ سال وقفه به دلیل شیوع ویروس کرونا، با پیگیری سازمان بنادر و دریانوردی، شرکت کشتیرانی والفجر و همکاری وزارت امور خارجه، خط مسافری دریایی بین بندر خرمشهر و کویت مجددا فعال شد.
وی افزود: این سفر دریایی به صورت هفتگی و منظم با هماهنگی بندر خرمشهر و کویت با کشتی برلیان انجام میشود، این کشتی روزهای شنبه و چهارشنبه از بندر خرمشهر راهی کویت می شود و روزهای یکشنبه و پنجشنبه به مقصد بندر خرمشهر به حرکت درمیآید.
مدیرکل بندر و دریانوردی خرمشهر گفت:با توجه به فعالیت بی وقفه بندر در تمام حوزههای عملکردی اکنون شاهد ترافیک و افزایش چشمگیر تخلیه و بارگیری کالا در بندر خرمشهر هستیم و در همین مدت بندر خرمشهر رشد ۶۹درصدی عملیات تخلیه کالای کانتینری از لحاظ وزنی نسبت به مدت مشابه سال گذشته را تجربه کرده است.
وی با اشاره به وجود زیر ساختهای مناسب و ترمینال کانتینری پیشرفته در بندر خرمشهر برای ارتباط تجاری با کشورهای منطقه در خصوص حمل و نقل کانتینری افزود:از ابتدای امسال تاکنون تردد شناورهای کانتینری بالای هزار و زیر هزار تن در بندر خرمشهر نسبت به سال قبل رشد ۶ درصدی را نشان میدهد.
اسعدی در ادامه از تردد بیش از ۷۰ فروند شناور غیرکانتینری بالای هزار و زیر هزار تن در فروردین ماه امسال به بندرخرمشهر خبر داد و اظهار داشت: در مقایسه با همین مدت در سال گذشته بندر خرمشهر رشد ۶۱درصدی را تجربه کرده است.
مدیر کل بندر و دریانوردی خرمشهر گفت: عملیات تخلیه و بارگیری کالا در بندر خرمشهر در فروردین ماه سالجاری ۴۷ درصد رشد داشته است.
بندرخرمشهر با برخورداری از۲۰ پست اسکله، ۲۳۰ هکتار وسعت و استفاده از پتانسیل منطقه تجاری صنعتی آزاد اروند از ظرفیت بالایی در زمینه حمل و نقل و تجارت دریایی برخوردار است.
پایانه مسافری دریایی خلیجفارس خرمشهر با مساحت ۶ هزار مترمربع و ۲ پست اسکله، ظرفیت جابجایی روزانه یکهزار و ۲۰۰ نفر را دارد.
منبع: ایرنا
انتهای خبر/
نظر شما