تحولات لبنان و فلسطین

سخنگوی آموزش و پرورش گفت: یک‌هزار و ۵۰۰ میلیارد تومان اعتبار برای برگزاری کلاس‌های جبرانی دانش آموزان در تابستان تصویب شده است.

تصویب ۱۵۰۰ میلیارد تومان اعتبار برای برگزاری کلاس‌های جبرانی در تابستان

به گزارش قدس آنلاین، صادق ستاری فرد درباره برگزاری کلاس های جبرانی برای دانش آموزان در ایام تابستان افزود: در ستاد ملی مبارزه با کرونا با پیشنهادی که وزیر آموزش و پرورش درباره ضرورت جبران افت تحصیلی و یادگیری دانش‌آموزان مطرح کرد، موافقت شد.

وی ادامه داد: یک‌هزار و ۵۰۰ میلیارد تومان اعتبار برای برگزاری کلاس‌های جبرانی دانش آموزان تصویب و به سازمان برنامه و بودجه ابلاغ شد تا نسبت به تامین این اعتبار با آموزش و پرورش همکاری کنند.

سخنگوی آموزش و پرورش با بیان اینکه فعالیت‌ها و کلاس‌های جبرانی برای دانش‌آموزان در مقاطع ابتدایی و متوسطه برگزار می شود، گفت: این فعالیت‌ها در قالب برنامه‌های آموزشی، پرورشی و ورزشی دنبال می‌شود.

ستاری فرد یادآورشد:  امیدواریم پس از پایان سال تحصیلی، در مدت زمان اجرای این برنامه، بتوانیم برگزاری کلاس‌های جبرانی را برای همه مناطق پیش بینی و اجرا کنیم.

کلاس های جبرانی مکمل فعالیت تابستانه

وی  در پاسخ به سوالی مبنی بر همزمانی برگزاری کلاس های جبرانی با فعالیت دانش آموزان در پایگاه های تابستانی گفت: برگزاری کلاس‌های جبرانی مکمل فعالیت پایگاه‌های تابستانه است که برای دانش‌آموزان برنامه‌ریزی خواهد شد.

سخنگوی آموزش و پرورش افزود: فعالیت های آموزشی، پرورشی و فراغتی و ورزشی در قالب یک کار مشترک دنبال می شود.

به گزارش ایرنا، مدارس و مراکز آموزشی از ابتدای اسفند ماه سال ۹۸ به دلیل شیوع ویروس کرونا در کشور و حفظ سلامت فرزندان تعطیل شد و آموزش به صورت مجازی به صورت مجازی در بستر شبکه شاد، مدرسه تلویزیونی و بسته‌های یادگیری تداوم یافت.

تجربه ۲ سال تحصیلی گذشته از تعطیلی مدارس و آموزش مجازی دانش‌آموزان نشان داد که هیچ یک از این روش‌ها نمی‌تواند جایگزین آموزش حضوری شود. در واقع از نظر مسوولان و کارشناسان آموزشی، آموزش از راه دور در برخی دانش آموزان علاوه بر افت تحصیلی، مشکلات جسمی، روانی و عاطفی بسیاری را ایجاد کرده است، بنابراین بازگشایی مدارس به صورت آرام و تدریجی در دستور کار وزارت آموزش و پرورش قرار گرفت.

در واقع وزارت آموزش و پرورش پس از گسترش واکسیناسیون عمومی و همچنین کسب مجوز از ستاد ملی مقابله با کرونا آموزش حضوری و بازگشایی مدارس با حفظ سلامت دانش آموزان را در اولویت قرار داد.

آموزش و پرورش با همکاری وزارت بهداشت، ‌درمان و آموزش پزشکی الگویی را به عنوان نقشه راه برای بازگشایی ایمن و تدریجی مدارس طراحی کردند که بر این اساس مدارس در مناطق روستایی و عشایر فعالیت خود را از ابتدای مهرماه به صورت حضوری با رعایت پروتکل‌های بهداشتی آغاز کردند.

همچنین بازگشایی مدارس برای دانش‌آموزان متوسطه دوم در ۱۵ آبان‌ماه و برای دانش‌آموزان ابتدایی و متوسطه اول در یکم آذرماه تعیین شد.

در نهایت ستاد ملی مبارزه با کرونا روز ششم فروردین ماه ۱۴۰۱ اعلام کرد که تمامی مدارس مانند دوران پیش از کرونا باز شوند و به فعالیت خود ادامه دهند.

براساس این تصمیم آموزش حضوری در مدارس از روز ۱۴ فروردین ماه از سرگرفته شد، اما در این میان به دلیل جبران افت تحصیلی دانش آموزان در زمان آموزش مجازی تصمیم بر برگزاری کلاس های جبرانی در ایام تابستان گرفته شد.

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.