به گزارش قدس آنلاین، هادی بهداد، مدیر کل امور اجتماعی وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی اظهار کرد: با توجه به تفاهم نامه بین ما و ستاد مبارزه با مواد مخدر در سال ۱۴۰۰، همکاریهای بینظیری در حوزه پیشگیری و درمان اعتیاد در جامعه کار و تولید صورت گرفته است.
وی افزود: امسال موفق شدیم تشکیلاتی به نام کانونهای یاریگران کار و تولید برای تسهیل پیشگیری از اعتیاد در بنگاههای ۲۰ تا ۵۰ نفره راه اندازی کنیم، تاکنون ۴۵۰ از این کانون ها در این بنگاه ها تأسیس شده و بیش از ۱۰۰۰ کانون جدید را در سال ۱۴۰۱ راه اندازی و تأسیس میکنیم.
مدیر کل امور اجتماعی وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی با تشریح وظیفه این کانونهای یاری گران کار و تولید در قبال کارگران، خاطرنشان کرد: وظیفه این کانونها راهبری برنامههای آسیب های اجتماعی وزارتخانه و ستاد مبارزه با مواد مخدر در بنگاه های تولیدی است تا با توجه به حجم این آسیب در کشور بتوانیم در سطوح مختلف پیشگیری اعم از آگاه سازی، آموزش در حوزه غربالگری افراد در معرض آسیب و حتی درمان را با استفاده از ظرفیتهای مختلف کشور و ظرفیت های وزارت خانه و ستاد مبارزه با مواد مخدر و وزارت کشور بتوانیم اثر مناسبی روی این موضوع بگذاریم.
وی ادامه داد: در سال ۱۴۰۱ با جهش اقدامات، تعداد بنگاههای بیشتری مشمول این طرح می شوند و تبعاً افراد بیشتری که برنامه هدف ما هستند تحت پوشش قرار خواهند گرفت و با توجه به خانواده های کارگران درگیر آسیب های اجتماعی این حوزه باید شاهد یک بهبودی در وضعیت آسیبهای اجتماعی و سلامت اجتماعی جامعه کار و تولید باشیم.
بهداد از تلاش برای افزایش آمار کارگران تحت پوشش طرح پیشگیری و درمان اعتیاد در جامعه کار و تولید خبر داد و گفت: براساس آمارهای وزارت کار،در برنامههای سلامت و سلامت اجتماعی تا به امروز یک میلیون کارگر تحت پوشش برنامه ها بوده اند و امسال این باید به ۳ میلیون نفر افزایش پیدا کند؛ به همین خاطر است که ما تأکید میکنیم بنگاه های ۲۰ تا ۵۰ نفر نیز تحت پوشش طرح قرار بگیرند چرا که ۸۰ درصد از جامعه کارگری ما در این بنگاهها مشغول به فعالیت هستند.
وی در ادامه این گفتوگو از آمار جامعه کارگری مبتلا به اعتیاد براساس آخرین پیمایشها سخن به میان آورد و خاطرنشان کرد: آخرین پیمایشها در حوزه شیوع اعتیاد در جامعه کارگری نشان میدهد درصد افرادی که به اعتیاد دچار هستند در جامعه کارگری نسبت به نرمال جامعه بیشتر است. ما باید توجه ویژه به آن داشته باشیم چرا که این برای جامعه کار و تولید ما یک خطر محسوب میشود. البته ما در ستاد مبارزه با مواد مخدر این مصوبه را اخذ کرده ایم که امسال یک پیمایش شیوع شناسی جدید انجام دهیم تا جدیدترین آمار را اعلام کنیم.
منبع: فارس
نظر شما