تحولات منطقه

یک عضو کمیسیون انرژی مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه دنبال کردن مذاکرات از موضع تنش زدایی ما را به شکست محکوم می کند، گفت: اگر در مذاکرات هسته ای بر نظریه مقاومت پافشاری کنیم پیروز میدان خواهیم بود.

عباسی: نظریه مقاومت در مذاکرات هسته‌ای غالب است
زمان مطالعه: ۲ دقیقه

به گزارش قدس آنلاین، فریدون عباسی درباره روند مذاکرات هسته ای، بیان کرد: مردم نباید فراموش کنند که چرا انقلاب کردیم و رژیم گذشته را ۴۳ سال پیش سرنگون کردیم. این موضوع باید مرتب به نسل جوان یادآوری شود که مردم در آن دوران چه مشکلی با رژیم گذشته داشتند. در پاسخ به این سوال باید بگوییم که استکبار جهانی به سرکردگی آمریکا مرکز تصمیم گیری را از کشور ما خارج کردند یعنی برای کشور ما در بیرون از مرزها تصمیم گیری می کردند.

وی ادامه داد: از جمله این تصمیمات این بود که درآمد ما بر مبنای نفت باشد، چه صنایعی در کشور فعالیت کنند و رقابت کدام کشورها در صنایع کشور ما شکل بگیرد یا اینکه چه جنس های آمریکایی به کشور ما وارد شود و در مناسبات بین المللی به نفع چه کشوری باید رای دهیم. در حوزه صنعت خودروسازی و انرژی هسته ای این دخالت ها مشهود بود. اگر همه این مسائل را کنار هم قرار دهیم می بینیم که ما کاملا در آن زمان تحت سیطره غربی ها بودیم و از خاک و امکانات ما برای جلوگیری از گسترش بلوک شرق و مقابله با اتحاد جماهیر شوروی استفاده می شد.

مردم ۴۳ سال پیش در برابر نفوذ غرب ایستادند

نماینده مردم کازرون در مجلس شورای اسلامی، تصریح کرد: مردم در آن زمان تصمیم گرفتند این روند را تغییر دهند و مرکز تصمیم گیری را به داخل کشور بازگردانند که همه فشارها ارتش ما را ساخت و سپاه ما را قدرتمند کرد تا به یکی از بزرگ ترین سیستم های نظامی در منطقه غرب آسیا تبدیل شویم. یک قدرت منطقه ای شکل گرفت و ایران، هم طراح و برنامه ریز بود و هم عامل بود. دوران دفاع مقدس ما را به یک خودکفایی در حوزه نظامی رساند.

رئیس پیشین سازمان انرژی اتمی گفت: زمانی که می خواهیم مذاکرات امروز را تحلیل کنیم نمی توانیم گذشته را کنار بگذاریم. تبدیل ایران به یک قدرت نوظهور جهانی با دستیابی به ماهواره، سیستم های پرتاب گر ماهواره، موشک قاره پیما و قدم زدن در فضا میسر شده است.

توانمندی های ایران به دنیا ثابت شده است

این عضو کمیسیون انرژی مجلس افزود: امروز توانمندی هسته ای ما به دنیا ثابت شده و می توانیم غنی سازی انجام دهیم. کشوری که می تواند راکتور هسته‌ای بسازد یعنی استانداردهای فنی آن بالا رفته است. همه این ها نشان می دهد که ایران یک کشور قدرتمند نوظهور در جهان است و در مناسبات جدید جهانی تاثیرگذار است.

نظریه مقاومت در مذاکرات غالب است

عباسی در ادامه با بیان اینکه ایران امروز به یک خطر برای غربی ها تبدیل شده است، بیان کرد: ترکیب  اقتصاد قدرتمند چین و قدرت منطقه ای ایران و ظرفیت های روسیه، آسیا را به قدرت برتر در قرن ۲۱ تبدیل خواهد کرد. این برای غربی ها خطرناک است. برای همین ما در مذاکرات با غربی ها از موضع تنش زدایی به نتیجه نخواهیم رسید. اگر در مذاکرات بر نظریه مقاومت پافشاری کنیم پیروز خواهیم شد. در جامعه ما برخی از سیاستمداران به نظریه تنش زدایی معتقد هستند و به دنبال مذاکره با الگوهای غربی هستند که نتیجه این روش برای ما باخت خواهد بود. ولی اگر مطابق نظر بقیه سیاست مداران جلو برویم و در مذاکرات مطابق نظریه مقاومت پیش رویم می توانیم برنده میدان باشیم.

وی خاطرنشان کرد: امروز نظریه مقاومت در مذاکرات غالب است و به همین دلیل غرب نمی تواند این را بپذیرد. حال غرب به دنبال این می رود که جمهوری اسلامی قدرت منطقه ای و موشکی خود را کنار بگذارد و در گام اول به دنبال این هست که ابزار هسته ای را از ما بگیرد.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.