تحولات منطقه

نایب‌رئیس اتحادیه طلا، نقره و جواهر مشهد گفت: ما باید در ابتدا روی وارداتِ موادِ اولیه‌ی خام که نیاز تولیدکنندگان این صنف است، تمرکز کنیم تا کیفیت تولید را بالا ببریم.

کمبود واردات مواد اولیه طلا و جواهر/لزوم تخصیص تسهیلات برای واردات
زمان مطالعه: ۲ دقیقه

به گزارش قدس آنلاین، سید صادق هاشمیان گفت:  مواد خام مورد نیاز تولید کنندگان  در داخل کشور حتی با مهندسی معکوس هم تولید نمی‌شوند.

او گفت: متأسفانه با وجود تحریم‌ها باز ما از داخل کشور مشکلات دست و پاگیری برای خود درست کرده‌ایم. ما باید در ابتدا روی وارداتِ موادِ اولیه‌ی خام‌مان که نیاز تولیدکنندگان این صنف است، تمرکز کنیم. این مواد خام در داخل کشور حتی با مهندسی معکوس هم تولید نمی‌شوند بنابراین باید تسهیلاتی برای ورود این مواد خام داشته باشیم. ما از هیچ کجا پول نمی‌خواهیم، فقط نیازمند تسهیلات گمرکی و وارداتی هستیم. این مواد اولیه کیفیتِ کار تولیدکنندگان ما را زیاد می‌کند. امیدواریم مسئولین برای رونق روز افزونِ تولید با نگاهی تخصصی‌تر به صادرات و واردات مواد اولیه مسیر کارِ ما را آسان‌تر کنند.

 نایب‌رئیس اتحادیه طلا، نقره و جواهر مشهد گفت: همکاران صنف ما نظیرِ خرازی‌ها، لوازم ورزشی‌ها و گلدوزی‌ها اغلب یک پروانه کسب می‌گیرند و دیگر نیازی نمی‌بینند که به دنبالِ مجوزهای اصلی بروند در صورتی‌که کار ما، کاری حرفه‌ای و فنی است و فرد نمی‌تواند به محض گرفتن پروانه کسب، مبادرت به خرید و فروش طلا و جواهر کند.

هاشمیان گفت: در بازارهای اطراف حرم این مشکل بیشتر مشاهده می‌شود. بعضا مشاهده می‌کنیم که در یک فروشگاه عطر و ادکلن دلار هم خرید و فروش می‌شود و آن فروشگاه محل عرضه‌ی هر خدمتی به زائر است و این یک تخلف است.

او گفت: متولی طلا، جواهر و نقره اتحادیه‌ی ما است، اما چون صرفا فیروزه‌ای را روی یک فلز می‌گذارند دیگر آن را زیرمجموعه‌ی صنایع دستی قرار می‌دهند و به این بهانه که خرازی یا فیروزه‌تراش هستند و نمی‌توانند نگین را به تنهایی عرضه کنند صرفا برای اینکه در این صنف باقی بمانند و از حد نصاب نیفتند، متاسفانه مبادرت به صدور پروانه کسب می‌کنند و این مشکل مستقیم به خود اتاق اصناف بر می‌گردد. اتاق اصناف باید نظارت و بازرسی دقیق‌تری روی این مسئله داشته باشد.

نایب‌رئیس اتحادیه طلا، نقره و جواهر مشهد گفت: کد آیسیک نقره، طلا و جواهر متعلق به اتحادیه طلا و جواهر است بعضا مشاهده می‌کنیم که در مجوز یک فروشگاه کدِ آیسیک سنگ‌تراشی درج شده، اما سر درِ مغازه نوشته شده نقره‌فروشی و فرد بنک‌دارِ نقره است و متاسفانه شاهد مواردی هم بودیم که کارت ترددشان بدون تخصصی که دارند صادر شده است. اکثر خلاف‌های صنفی را هم افرادی انجام می‌دهند که از یک اتحادیه دیگر پروانه کسب‌شان را می‌گیرند.

هاشمیان گفت: افرادی که دنبال پول‌شویی، فرار مالیاتی و توزیع اجناس خارجی هستند مستقیما نمی‌توانند زیر چتر اتحادیه طلا، جواهر و نقره کار کنند. زیرا بازرسی اتحادیه ما دقت لازم را دارد.

انتهای پیام

منبع: باشگاه خبرنگاران جوان

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.