به گزارش قدس آنلاین، سید محمد حسینی، معاون پارلمانی رئیسجمهور ظهر امروز در سخنرانی پیش از خطبههای نماز جمعه بادرود، اظهار کرد: در سفری که به بادرود داشتیم در بین مردم حاضر و نامههای آنها را دریافت کردیم و پیگیریهای لازم انجام خواهد شد.
وی افزود: در دوره گذشته کارها روی هم انبار میشد و تحرک لازم وجود نداشت و هزینهها صرفه ریخت و پاش و سفرهای خارجی و تجملات میشد.
حسینی با بیان اینکه ما مدعی عدالت هستیم، گفت: خیلی باید مواظب باشیم و باید هم و غم خود را برای خدمت به مردم و رسیدگی به طبقات ضعیف جامعه بگذاریم و بنای دولت این است که همه ظرفیتها را به کار بگیرد و در همه حوزهها مشکلات حل شود.
معاون پارلمانی رئیسجمهور با تأکید بر اینکه در حوزه دفاعی در دنیا مقام برتر را داریم و در اقتصاد هم میتوان موفق شد، اما عزم عمومی لازم است، ابراز کرد: مردم باید تلاش خود را انجام دهند و بخش خصوصی هم پای کار بیاید و با کمک دولت میتوان با روحیه جهادی و انقلابی مشکلات را برطرف کرد.
سند تحول در ۳۷ موضوع دستهبندی شده است
معاون پارلمانی رئیسجمهور با اشاره به اینکه سند تحول در ۳۷ موضوع دستهبندی شده، بیان کرد: سند تحول که در برنامه پنجم توسعه به مجلس خواهد رفت، مسألهمحور است و باید تمام مسائل کشاورزی، اقتصادی، فرهنگی، صادرات، واردات، بیمه، بازنشستگان را دنبال و برای آن راه حل پیدا کنیم و ما میتوانیم راهکارهای برون رفت از مشکلات را پیدا کنیم.
وی اضافه کرد: در سال گذشته قطعی برق، صفهای طولانی برای خرید کالا جان باختن روزانه ۷۰۰ نفر را داشتیم و امروز با همت ویژه دولت و همراهی مردم این مسائل حل شده است.
حسینی ادامه داد: یکی از موضوعات مغفول مانده عدم توجه به ظرفیت کشورهای همسایه بود و در این دولت به کشورهای همسایه توجه ویژه شده که از نظر اقتصادی به نفع کشور ما است.
معاون پارلمانی رئیسجمهور گفت: امروز در حوزه نفت حدود ۲۰ میلیارد دلار سرمایهگذاری شروع شده و در مجموع در میادین مشترک و همچنین صنایع و معادن سرمایهگذاریهای زیادی در حال انجام است که این سرمایهگذاریها قطعاً به رونق تولید کمک خواهد کرد؛ نباید منتظر اروپا بمانیم که آنها به ما کمک کنند ما باید از ظرفیتهای عضویت در سازمان شانگهای و اوراسیا استفاده کنیم.
وی با بیان اینکه ارتباط با کشورهای همسایه میتواند به حل مشکلات اقتصادی ما کمک کند، چراکه وقتی صادرات رونق بگیرد قطعاً مشکلات حل خواهد شد، افزود: نظارت بر بازار قطعاً با تشکیل وزارت بازرگانی بهتر خواهد شد و دولت موافقت خود را با تشکیل وزارت بازرگانی اعلام کرده و با گرفتن وزارت بازرگانی دولت میتواند نظارت بیشتر و بهتری بر بهره تولید مصرف و قیمتها داشته باشد.
منبع: فارس
نظر شما