به گزارش قدس آنلاین، امروز دهم مردادماه سال ۱۴۰۱ مرحوم دکتر آذر پس از سالها مجاهدت علمی و اجرایی و خدمت به مردم و کشور بر روی دستان مردم استان ایلام و دوستدارانش از سراسر ایران اسلامی و همشهریان خود در دهلران تا سرای ابدیش بدرقه و در زادگاهش به خاک سپرده شد.
مردم قدرشناس استان ایلام و سایر استان های کشور و شهرستان دهلران و مسئولان کشوری و لشکری امروز دکتر آذر را بدرقه کردند تا رسم قدر شناسی خود را بجا آورند.
همه آمده بودند تا این استاد فقید ، دانشمند جهان اسلام و چهره ماندگار علمی و اجرایی کشور را تا دروازه بهشت بدرقه و برای آخرین بار با وی وداع کنند.
چهره ماندگار علمی کشور در میان حزن و اندوه مردم از سه راهی سید اکبر تا جایگاه ابدیش در جوار این امامزاده بدرقه شد تا برای همیشه آن چهره ماندگار در زادگاهش و در سرای جاودانه خود به خاک سپرده شود.
تشیع کنندگان پیکر دکتر آذر با حمل پلاکاردها و دست نوشته هایی این مصیبت را به ملت ایران تسلیت گفتند و فقدان وی را بسیار جانکاه عنوان کرده و از خدمات وی در طول دوران زندگی پربرکتش قدردانی و برای وی رحمت و آمرزش الهی در جوار اولیای الهی را مسئلت کرده بودند.
وی در دوران حیات خود منشا خدمات بسیاری به کشور و مردم بود و علی رغم اینکه دکتر آذر از میان مردم رخت بربست و به دیار حق شتافت اما آثار فاخر علمی وی برای همیشه در دانشگاه های کشور تدریس خواهد شد و در واقع از این پس تالیفات این اندیشمند جهان اسلام در خدمت کشور خواهد بود.
روز گذشته هم در دانشگاه تربیت مدرس تهران به همت مسئولان، اساتید و دانشگاهیان مراسم تشییع این استاد و دانشمند برجسته برگزار و دهم مردادماه جاری نیز در فرودگاه ایلام پیکرش مورد استقبال استاندار ایلام ، نمایندگان مجلس شورای اسلامی، مسئولان و مردم استان قرار گرفت و سپس برای تشییع و خاکسپاری به زادگاهش دهلران منتقل شد.
مرحوم آذر در اوج محرومیت و در روستا توانست مدارج علمی را بخوبی کسب کند و در دوره هفتم مجلس شورای اسلامی نیز بعنوان نماینده مردم شهرستان های دهلران و آبدانان و دره شهر وارد مجلس شورای اسلامی شد و به مردم دیارش خدمت کرد و کارنامه ای درخشان در خدمتگزاری بجا گذاشت.
وی بعنوان رئیس مرکز آمار ایران و رئیس دیوان محاسبات نیز منشا خدمات ارزنده ای بود و توانست بعنوان مشاور رئیس جمهور دولت سیزدهم نیز خدمت کند.
مرحوم آذر دارای سوابق علمی و اجرایی فراوانی است و آثار فاخر علمی زیادی نیز تالیف کرد بطوریکه در طول ۵۶ سال زندگی بابرکت خود مولف ۵۵ کتاب در حوزه های مختلف است و بعنوان دانشمند جهان اسلام شناخته شده است و در این زمینه جز نفرات برتر بود.
رئیس جمهور نیز پیام تسلیتی بمناسبت درگذشت وی صادر و در مراسم تشیع وی در دانشگاه تربیت مدرس تهران معاون اول رئیس جمهور و محسن رضایی و نماینده حوزه جنوب در مجلس شورای اسلامی و بسیاری از شخصیت های ملی و کشوری و استانی شرکت کردند.
منبع: ایرنا
نظر شما