به گزارش قدس آنلاین دکتر بهرام دلفان در حاشیه روز جهانی غذا در جمع خبرنگاران اظهار کرد: در لرستان ۹۲ کارخانه و ۱۱۳ کارگاه تولید مواد غذایی فعالیت دارند.
وی اضافه کرد: امسال ۳۵ مرتبه کمیته فنی در دانشگاه علوم پزشکی لرستان تشکیل شده و ۱۱۱ پروانه برای تولیدکنندگان مواد غذایی صادر شده است.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی لرستان گفت: ۵۹۹ بار گشت مشترک با سایر واحدها برای نظارت بر تولید موادغذایی لرستان انجام شده است.
دلفان بیان کرد: کار معاونت غذا و دارو، نظارت بر بستهبندی مواد غذایی و سایر موارد تولید مربوط به دستگاههای دیگر است.
وی عنوان کرد: سعی میکنیم در بستهبندی محصولات غذایی، مواد سالم، مطمئن و به دور از تقلب و دارای استاندارد لازم به دست مردم برسد.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی لرستان خاطرنشان کرد: آزمایشات متعددی روی مواد غذایی انجام میشود تا از سلامت محصولات مطمئن شویم.
به گزارش ایسنا، در این مراسم از ۱۹ واحد تولیدی و ۲۰ مسئول فنی تجلیل شد.
نظر شما