تحولات لبنان و فلسطین

۱۳ دی ۱۴۰۱ - ۲۰:۴۳
کد خبر: 839201

در آذر ماه ۱۴۰۱ تغییرات متوسط قیمت اقلام خوراکی منتخب برای گروه‌های مختلف کالاهای خوراکی در مناطق شهری کشور بشرح زیر است: نان و غلات: در این گروه، اقلام " شیرینی خشک " با ۱.۹ درصد و " رشته آش " با ۱.۶ درصد بیشترین افزایش قیمت و قلم "ماکارونی" با ۰.۲- درصد بیشترین کاهش است.

پیاز رکورد گرانی را شکست

به گزارش قدس آنلاین در آذر ماه ۱۴۰۱ تغییرات متوسط قیمت اقلام خوراکی منتخب برای گروه‌های مختلف کالاهای خوراکی در مناطق شهری کشور بشرح زیر است:

نان و غلات:

در این گروه، اقلام " شیرینی خشک " با ۱.۹ درصد و " رشته آش " با ۱.۶ درصد بیشترین افزایش قیمت و قلم "ماکارونی" با ۰.۲- درصد بیشترین کاهش قیمت را نسبت به ماه قبل داشته‌اند.

گوشت قرمز، سفید و فرآورده‌های آن‌:

در این گروه، اقلام " گوشت گوسفند " با ۷.۱ درصد ،" کنسرو تن ماهی " با ۳.۲ درصد و " گوشت گاو یا گوساله" با ۲.۵ درصد بیشترین افزایش قیمت و قلم " مرغ ماشینی" با ۱۱.۸- درصد بیشترین کاهش قیمت را نسبت به ماه قبل داشته‌اند.

لبنیات، تخم مرغ و انواع روغن:

در این گروه، بیشترین افزایش قیمت نسبت به ماه قبل مربوط به " شیر خشک" با ۴.۶ درصد و " تخم مرغ ماشینی " با ۳.۷ درصد و می باشد و همچنین بیشترین کاهش قیمت مربوط به " ماست پاستوریزه " با ۰.۵- درصد بوده است.

میوه و خشکبار:

در این گروه، بیشترین افزایش قیمت نسبت به ماه قبل مربوط به " هندوانه " با ۱۶.۵ درصد و" هلو " با ۱۱.۰ درصد میباشد. همچنین در این گروه بیشترین کاهش قیمت نسبت به ماه قبل مربوط به " پرتقال " با ۱۳.۹- درصد و " لیمو ترش " با ۰.۳- درصد ماست.

سبزیجات و حبوبات:

در این گروه، بیشترین افزایش قیمت نسبت به ماه قبل مربوط به " پیاز " با ۲۵.۴ درصد و " کدو سبز" با ۶.۴ درصد و بیشترین کاهش قیمت مربوط به " گوجه فرنگی" با ۴.۴- درصد و" هویج " با ۲.۷- درصد است.

قند و شکر، آشامیدنی‌ها و سایر خوراکی‌ها:

در این گروه، بیشترین افزایش قیمت نسبت به ماه قبل مربوط به " چای خارجی بسته ای" و " نوشابه گازدار " با ۱.۶ درصد و بیشترین کاهش قیمت مربوط به " شکر " با ۰.۷- درصد و " قند " با ۰.۵- درصد است.

بر اساس اعلام مرکز آمار ایران پیاز با رشد قیمت ۲۵.۴ درصدی طی یک ماه (آذرماه ۱۴۰۱) بیشترین رشد قیمت را داشته است. پرتقال هم در آذر ماه بیش از دیگر خوراکی ها ارزان شده است.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.