به گزارش قدس آنلاین به نقل از تسنیم، با استعفای ابوالحسن فیروزآبادی از دبیری شورای عالی فضای مجازی، دبیر جدید این شورا به زودی معرفی خواهد شد.
ابوالحسن فیروزآبادی دبیر شورای عالی فضای مجازی از سمت خود در این شورا استعفا داده است که رئیسجمهور به زودی درباره این استعفا تصمیمگیری و دبیر جدید را معرفی خواهد کرد.
عضویت آقای فیروزآبادی نیز که با حکم مقام معظم رهبری عضو شورای عالی فضای مجازی است همچنان ادامه خواهد داشت.
شورایعالی فضای مجازی سال 1390 به دستور مقام معظم رهبری تشکیل شد.
ایشان در حکم اعضای این شورا آثار چشمگیر شبکه جهانی اینترنت در ابعاد زندگی فردی و اجتماعی، لزوم برنامهریزی و هماهنگی به منظور صیانت از آسیبهای ناشی از آن، و بهرهگیری حداکثری از فرصتها در جهت ارائه خدمات گسترده و مفید به مردم را از دلایل اصلی ضرورت تشکیل شورای عالی فضای مجازی برشمردند و تأکید کردند: این شورا وظیفه دارد مرکزی بنام مرکز ملی فضای مجازی کشور ایجاد کند.
رهبر انقلاب در بخش دیگر این حکم فرمودهاند این شورا وظیفه دارد مرکزی به نام مرکز ملی فضای مجازی کشور ایجاد نماید تا اشراف کامل و به روز نسبت به فضای مجازی در سطح داخلی و جهانی و تصمیمگیری نسبت به نحوه مواجهه فعال و خردمندانه کشور با این موضوع از حیث سختافزاری، نرمافزاری و محتوایی در چارچوب مصوّبات شورای عالی و نظارت بر اجرای دقیق تصمیمات در همه سطوح تحقق یابد.
رئیس جمهور (رئیس شورای عالی)، رئیس مجلس شورای اسلامی، رئیس قوه قضائیه، رئیس سازمان صدا و سیمای جمهوری اسلامی ایران، دبیر شورای عالی و رئیس مرکز، وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات، وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی، وزیر علوم، تحقیقات و فناوری، وزیر اطلاعات، رئیس کمیسیون فرهنگی مجلس شورای اسلامی، رئیس سازمان تبلیغات اسلامی، فرمانده کل سپاه پاسداران انقلاب اسلامی، فرمانده نیروی انتظامی جمهوری اسلامی ایران از اعضای حقوقی این شورا هستند.
دوره دوم اعضای این شورا، در شهریورماه 1394 برای یک دوره چهارساله منصوب شدند.
سید ابوالحسن فیروزآبادی از سال 1394 دبیری این شورا و ریاست مرکز ملی فضای مجازی را عهدهدار بود.
نظر شما