تحولات منطقه

وزیر خارجه عربستان و مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا امروز در بروکسل دیدار و درباره توافق هسته ای سال ۲۰۱۵ با یکدیگر رایزنی کردند.

رایزنی «جوزف بورل» و وزیر خارجه عربستان درباره ایران
زمان مطالعه: ۱ دقیقه

به گزارش قدس آنلاین به نقل از عرب نیوز، «فیصل بن فرحان» وزیر امور خارجه عربستان سعودی و «جوزف بورل» مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا امروز دوشنبه دیدار و درباره توافق هسته ای سال ۲۰۱۵ موسوم به «برجام» گفتگو کردند.

به گزارش عرب نیوز، طرفین در این نشست روابط جاری میان ریاض و اتحادیه اروپا را به همراه راه های توسعه و تعمیق آن مورد بحث و رایزنی قرار دادند.

«فیصل بن فرحان» در حاشیه سفر رسمی خود به بروکسل و «جوزف بورل»، در ارتباط با برنامه هسته ای ایران و مذاکرات رفع تحریم های ضدایرانی تبادل نظر کرده، آخرین تحولات منطقه ای و بین المللی و تلاش ها برای تقویت صلح و امنیت بین المللی را بررسی کردند.

در دیدار امروز، «سعد بن محمد العریفی» رئیس دفتر نمایندگی عربستان در اتحادیه اروپا و «عبدالرحمن آل داوود» مدیرکل دفتر وزیر امور خارجه عربستان هم حضور داشتند.

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • مدیر سایت مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظرات پس از تأیید منتشر می‌شود.
captcha