به گزارش قدس خراسان به نقل از پایگاه اطلاع رسانی آیت الله علم الهدی، آیت الله سید احمد علمالهدی ظهر دوشنبه در آئین عمامه گذاری طلاب حوزه علمیه خراسان که به میزبانی مسجد میرزاجعفر دانشگاه علوم اسلامی رضوی برگزار شد، اظهار کرد: مسئلهای که شما برادران و خواهران در آستانه این موفقیت باید موردتوجه قرار بدهید، این است که فارغالتحصیل دانشگاهی هستید که سنگ بنای آن مبتنی بر عنایات و برکات ساحت قدسی امام هشتم (ع) گذاشته شده است. در سال ۱۳۶۶ و در دوران دفاع مقدس بود که نخستین بار، مسئله جایگزینی یک دانشگاه علوم اسلامی در محوطه داخلی حرم مطهر مطرح شد. اینکه این مرکز علمی فرآیند آموزش را در حوزه خواهران و برادران بهصورت توأمان دنبال کند، ابتکاری بود مرحوم واعظ طبسی به خرج داد تا در نهایت، نظام آموزشی این دانشگاه با نظام طلبگی توأمان باشد.
نماینده ولیفقیه در استان خراسان رضوی با بیان اینکه تأسیس دانشگاه علوم اسلامی رضوی را میتوان یکی از دستاوردهای نظام اسلامی دانست، افزود: باید طلابی در دل روحانیت پرورش پیدا کنند که از آموزشهای آکادمیک نیز بهرهمند باشند و از بهروزترین علوم آگاهی پیدا کنند.
وی خاطرنشان کرد: وجود مقدس امام زمان (عج) به نوکری اعتنا میکنند که خدمتگزاری او متناسب با شرایط روز باشد. کسی میتواند به توفیق نوکری امام عصر (عج) نائل شود که بر مبنای نیاز روز جامعه اسلامی به درد حضرت صاحبالزمان (عج) بخورد. این مسئله منافاتی با درجات دانش، کرامات و معنویت ندارد اما فقیه یا عام، پیر یا جوان، کسی میتواند خادم امام زمان (عج) باشد که متناسب با اقتضای روز، ناشر فرهنگ مهدویت در جامعه باشد و از دانشآموز اول دبستان تا استاد دانشگاه، قلوب آحاد مردم را متوجه معارف دینی کند.
آیت الله علم الهدی ادامه داد: بر همین مبنا، آنچه اثرگذار است، آن است که نظام طلبگی با نظام آموزش عالی تلفیق شود و ماحصل آن، تربیت سربازانی باشد که در رکاب امام زمان (عج) گره از چالشهای روز جامعه باز میکنند.
نماینده ولیفقیه در استان خراسان رضوی با بیان اینکه ماهیت روحانیت، نوکری در درگاه امام زمان (عج) است، تصریح کرد: هرکس این کسوت مقدس را بر تن میکند، باید بداند که پا به عرصه نوکری امام زمان (عج) گذاشته است. در این شرایط اگر کسی با انگیزهای غیر از خدمت مخلصانه، پا به عرصه روحانیت بگذارد، باید بداند که خیانت کرده و سرنوشتی جز ناکامی هم نخواهد داشت. همچون کادر نیروهای مسلح که ملبس به کسوت خدمت هستند، روحانیت هم باید بداند که اگر این لباس را بر تن کرد، کارشناس دین و سرباز اسلام است و باید بدون بازنشستگی در این عرصه تلاش کند.
وی تأکید کرد: گاهی اوقات عرصههای پیش میآید که شما باید آبرو و همه داشته خود را به میدان بیاورید و ثابت کنید که نوکر امام زمان (عج) هستید. همه شما باید این را بدانید که اگر زمان دفاع از شخصیت و جایگاه خود را ارجح به دفاع از دین خدا دانستید، این عمل به معنای آن است که از سربازی در رکاب امام زمان (عج) سر باز زدهاید.
گفتنی است؛ آئین عمامه گذاری ۱۵ نفر از طلاب دانشگاه علوم اسلامی رضوی با حضور آیتالله سید احمد علمالهدی نماینده ولیفقیه در خراسان رضوی برگزار شد. در مراسم عمامه گذاری امروز ۶۰ نفر از طلاب این دانشگاه به لباس روحانیت ملبس شدند.
نظر شما