تحولات منطقه

بازخوانی رفتار پرویز مظلومی در برنامه دوشنبه شب فوتبال برتر گویای این حقیقت عریان است که یک چهره فوتبالی همیشه نمی‌تواند گزینه مناسبی برای مدیریت در سطح کلان یک باشگاه باشد.

حراج اعتبار به سبک پرویز مظلومی!
زمان مطالعه: ۲ دقیقه

سینا حسینی| بازخوانی رفتار پرویز مظلومی در برنامه دوشنبه شب فوتبال برتر گویای این حقیقت عریان است که یک چهره فوتبالی همیشه نمی‌تواند گزینه مناسبی برای مدیریت در سطح کلان یک باشگاه باشد.

البته که قبل از مظلومی نیز افراد دیگری نظیر محمد پنجعلی، محمد مایلی‌کهن، جواد قراب،جواد زرینچه نیز به عنوان عضو هیئت مدیره دو باشگاه استقلال و پرسپولیس فعالیت می کردند اما هیچ کدام از این نفرات و سایر چهره های فوتبالی در قواره یک مدیر کاربلد ظاهر نشد تا حدی که به واسطه انتقادات گسترده منتقدان و هواداران زودتر از آنچه تصور می شد از چرخه مدیریت خارج شدند و دیگر به این حوزه برنگشتند!

اما مقصر این اتفاق بدون شک این افراد نیستند، چون هیجان شهرت و قدرت طلبی میان تک تک چهره های فوتبالی به شکل عجیبی بالاست و آنها برای رسیدن به قدرت و جایگاه کوچکترین تعللی نمی‌کنند فارغ از اینکه ثانیه ای به این موضوع فکر کنند که آیا این جایگاه در حفظ شان و جایگاه آنها تاثیری دارد یا خیر؟

مقصر اصلی متولیان دستگاه ورزش هستند که برای لاپوشانی و ماستمالی ناکامی‌های احتمالی از این افراد و نام ها استفاده ابزاری می‌کنند تا در بزنگاه پاسخگویی ادعا کنند که انتخاب آنها جزیی از بدنه فوتبال بوده در حالی که تصمیم سازان حوزه ورزش از پیش انتخاب این افراد بر این امر آگاهی کامل دارند که حضور این نفرات نه تنها کارآمد و منطقی نیست بلکه آنها اصول اولیه و ابتدایی موضوع مدیریت را هم نمی دانند ولی برای پنهان کردن واقعیت و فریب افکارعمومی این نفرات را به عنوان عضو هیئت مدیره این دو باشگاه معرفی می کنند تا آنها حکم ماشین امضا را ایفا کنند.

اظهارات پرویز مظلومی در برنامه فوتبال برتر نشان داد او حتی قدرت تشخیص یک معادله ساده را ندارد به همین دلیل از پیش پا افتاده ترین فکت های کوچه و بازاری برای اثبات حقانیت خود برابر قربان زاده استفاده می کرد به این خیال که او را در مخمصه گرفتار کرده در حالی که فردی آگاه نظیر قربان زاده با لبخندهای معنادار ناآگاهی مظلومی را با توضیحات خود به مخاطب اثبات می کرد تا بیینده تلویزیون متوجه شوند اوضاع چقدر قمر در عقرب است!

پرویز مظلومی اگر تصور می کرد چنین سرنوشت شومی در انتظار اوست هرگز حاضر نمی شد این مسوولیت را قبول کند، یا اگر قدری سیاستمدار بود هرگز قبول نمی کرد به استودیو یازده ساختمان شیشه ای تلویزیون برود، اما شوق نشستن در استودیو یک برنامه زنده تلویزیونی چنان او را از خود بی خود کرد که در نهایت به از دست رفتن اعتبار و آبروی او در رسانه ملی مقابل ختم شد!

سرنوشت پرویز مظلومی می تواند درس عبرت بزرگی برای بسیاری از چهره های فوتبالی باشد، تا از این پس گرفتار بازی سیاسیون و غیر فوتبالی ها نشود، اما مطمئنا این اتفاق دوباره تکرار خواهد شد زودتر از آنچه تصورش را می کنید چرا که نشستن روی کرسی هیئت مدیره این دو باشگاه چنان هیجانی دارد که خیلی ها قید آبرو و اعتبار خود را می زنند به این امید که مدتی از برند عضویت در هیئت مدیره این دو باشگاه سود ببرند و شاید از این نمد برای خود کلاهی بسازند، حتی به قیمت نابودی کامل خود!

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.