تحولات منطقه

۱۸ فروردین ۱۴۰۲ - ۲۰:۲۱
کد خبر: ۸۶۲۲۵۷

ورزش سه نوشت: شرزود تمیروف پیش از شروع دیدار با هوادار و در حین گرم کردن، روزه خود را افطار کرد.

عکس | افطار مهاجم ازبکی پیکان در حین گرم کردن
زمان مطالعه: ۱ دقیقه

به گزارش قدس آنلاین پیکان و هوادار از دقایقی دیگر باید به مصاف هم بروند. نتیجه این دیدار برای هر 2 تیم از اهمیت فوق العاده زیادی برخوردار است و برای صعود در جدول رده بندی، هدف مجتبی حسینی و ساکت الهامی پیروزی در این مسابقه است.

در شرایطی که بازیکنان 2 تیم در استادیوم پاس قوامین مشغول گرم کردن بودند تا برای شروع مسابقه آماده شود، اتفاق جالبی در گوشه ورزشگاه رخ داد که باعث جلب توجه عکاسان حاضر در ورزشگاه شد.

شرزود تمیروف مهاجم ازبکی و مسلمان پیکان که در ماه مبارک رمضان مشغول روزه داری است، در گوشه ای از استادیوم پاس قوامین مشغول افطار شد تا اینگونه روزه خود را باز کند.

تمیروف که پیش از این نیز تصاویری از او در حال نماز خواندن و عبادت منتشر شده بود، پس از اذان مغرب به افق تهران، روی چمن ورزشگاه افطار کرد تا برای درخشش در دیدار برابر هوادار آماده شود.

1839534

1839535

1839536

منبع: خبر آنلاین

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • مدیر سایت مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظرات پس از تأیید منتشر می‌شود.
captcha