صادق ضیائیان درباره آخرین وضعیت جوی کشور اظهار داشت: روز سهشنبه ۲۳ فروردین با ورود سامانه بارشی از غرب به کشور در استانهای آذربایجان شرقی، آذربایجان غربی، سیستان و بلوچستان، کرمانشاه، کردستان، ایلام همچنین غرب استانهای لرستان و خوزستان، ارتفاعات البرز در استانهای قزوین، تهران و البرز رگبارهای پراکنده گاهی رعد و برق و وزش باد شدید موقت داریم.
وی افزود: روز چهارشنبه ۲۳ فروردین سامانه بارشی ضمن تقویت در غرب و جنوب غرب کشور با حرکت خود به سمت شرق، کل نیمه غربی کشور را دربرمیگیرد و سبب رگبار و رعد و برق و وزش باد شدید موقت در این مناطق خواهد شد. روز چهارشنبه بارشها در لرستان، ایلام، کرمانشاه، خوزستان، کردستان و جنوب آذربایجان شرقی و آذربایجان غربی شدت دارد.
مدیرکل پیشبینی و هشدار سازمان هواشناسی افزود: روز پنجشنبه ۲۴ فروردین گستره بارشها استانهای بوشهر، فارس، اصفهان، قزوین، البرز و تهران و همچنین غرب خلیجفارس را دربرمیگیرد و شدت بارشها در غرب فارس، شمال و شرق خوزستان، کهگیلویه و بویراحمد، چهارمحال و بختیاری، ایلام، لرستان، کرمانشاه، همدان و کردستان خواهد بود.
ضیائیان افزود: روز جمعه ۲۵ فروردین در دامنههای زاگرس واقع در غرب کشور و مناطقی از شمالغرب بارش پراکنده داریم و با شمالی شدن جریانات روی خزر در استانهای گلستان، گیلان و مازندران بارش باران، وزش باد و کاهش دما پیشبینی میشود، همچنین در نیمه شمالی کشور وزش باد و کاهش نسبی دما پدیده حاکم خواهد بود.
وی افزود: روزهای سهشنبه و چهارشنبه هفته جاری در سواحل خزر وزش باد شدید همراه با افزایش نسبی دما داریم.
پیش بینی فعالیت بسیار شدید سامانه بارشی
مدیرکل پیشبینی و هشدار سازمان هواشناسی اظهار داشت: سامانه بارشی جدید از روز سهشنبه ۲۲ فروردین وارد کشور میشود و روزهای چهارشنبه و پنجشنبه موجب رگبار شدید باران، رعد و برق، تگرگ و صاعقه در برخی نقاط کشور خواهد شد.
ضیائیان ادامه داد: این سامانه روز چهارشنبه ۲۳ فروردین در شمال خوزستان، جنوب و غرب لرستان، شمالغرب چهارمحال و بختیاری، غرب کردستان، غرب آذربایجان غربی و همچنین استانهای ایلام و کرمانشاه فعال است.
وی افزود: سامانه مذکور روز پنجشنبه ۲۴ اسفند در جنوب لرستان، شمال و غرب چهارمحال و بختیاری و شمال و شرق خوزستان فعال خواهد بود.
مدیرکل پیشبینی و هشدار سازمان هواشناسی تصریح کرد: با فعالیت این سامانه بارشی پیشبینی سیلابی شدن مسیلها و رودخانه، ها بالان آمدن ناگهانی سطح آب رودخانهها و آبگرفتگی گسترده معابر وجود دارد.
ضیائیان افزود: همچنین پیشبینی میکنیم انسداد راههای روستایی، اختلال در تردد جادهای و سفرهای داخل شهر، تعطیلی فعالیتهای عمرانی و خسارت به برخی زیرساختها نظیر خطوط انتقال برق رخ دهد.
مدیرکل پیشبینی و هشدار سازمان هواشناسی تأکید کرد: در این راستا توصیه میشود از توقف و تردد در بستر و حاشیه رودخانهها و مسیلها خودداری شود، کانالها و آبروهای درون و برونشهری بازگشایی شود، از سفرهای غیرضروری برونشهری اجتناب شود و اجتناب از فعالیتهای کوهنوردی در دستور کار قرار گیرد، همچنین عشایر کوچرو جابهجایی خود را به تعویق بیندازند.
وضعیت هوای پایتخت
وی در تشریح وضعیت هوای پایتخت گفت: آسمان تهران روز آینده نیمه ابری تا ابری همراه با وزش باد پیشبینی میشود. بیشینه و کمینه دما فردا در پایتخت ۲۸ و ۱۷ درجه خواهد بود.
مدیرکل پیشبینی و هشدار سازمان هواشناسی اضافه کرد: روز آینده اهواز با بیشینه دمای ۳۶ درجه بالای صفر گرمترین مرکز استان و شهرکرد با کمینه دمای ۳ درجه بالای صفر خنکترین مرکز استان خواهد بود.
نظر شما