احمد محمودزاده گفت: شهریه مدارس غیردولتی براساس الگوی تعیین شهریه مشخص میشود و آیتمهای مختلفی مدنظر است.
وی افزود: کمیت و کیفیت نیروی انسانی، مرتبط بودن رشته معلم با تدریس او، مشخص بودن ساعات کار معلم در طول هفته، فضای فیزیکی، امکانات و تجهیزات مدرسه از جمله داشتن سالن ورزشی یا آزمایشگاه از شاخصهای تأثیرگذار در تعیین شهریه است.
رئیس سازمان مدارس غیردولتی وزارت آموزش و پرورش با اشاره به اینکه کیفیتبخشی آموزشی و پرورشی با ۱۵۰ شاخص در تعیین شهریه مدارس غیردولتی تأثیرگذار است، بیان کرد: هر یک از ۱۵۰ شاخص تعیین شده بر اساس تأثیر در آموزش و پرورش دانشآموزان دارای امتیازاتی است.
محمودزاده ادامه داد: مؤسس مدرسه غیردولتی، شهریه پیشنهادی خود را به منطقه آموزش و پرورش اعلام میکند و پس از ارزیابی و صحتسنجی توسط منطقه و استان، شهریه توسط وزارت آموزش و پرورش ابلاغ میشود البته افزایش شهریه مدارس غیردولتی به صورت درصدی نیست بلکه با توجه به عملکرد مدرسه است.
وی با اشاره به اینکه سقف و کف شهریه مدارس غیردولتی طی ماههای آینده اعلام خواهد شد، گفت: تلاش میکنیم در میزان کف شهریه به مدارس کمک کنیم چرا که در برخی استانها رقم شهریه بسیار اندک است همچنین امسال به شهریه مدارس بینالملل فعال در کشور رسیدگی خواهد شد.
محمودزاده بیان کرد: شهریه مدارس غیردولتی برای سال تحصیلی جاری بر اساس الگوی تعیین شهریه مصوب شورای سیاستگذاری، برنامهریزی و نظارت مرکزی در سامانه مشارکتها به آدرس www.mosharekatha.ir پیادهسازی و به واحدهای آموزشی غیردولتی ابلاغ شد و تمام مدارس مکلف به اجرای دقیق آن هستند.
رئیس سازمان مدارس غیردولتی مطرح کرد: مدارس غیردولتی میتوانند تا سقف ۳۸ درصد شهریه ثابت نسبت به دریافت شهریه برنامههای مکمل (برنامههای اختیاری) اقدام کنند و اجرای این برنامهها با تأیید انجمن اولیا و مربیان مدرسه امکانپذیر است، این رقم نیز در سامانه شهریه قابل رؤیت برای همگان است.
وی گفت: سازمان مدارس غیردولتی در راستای ایجاد عدالت اجتماعی و رسیدگی و پاسخگویی به شکایت ها و اعتراض ها درباره مبالغ شهریه بیش از شهریه ابلاغی، «سامانه پاسخگویی به شکایات» را در سامانه مشارکتها طراحی کرده است که تمام اولیای دانشآموزان و کارکنان مدارس غیردولتی میتوانند شکایت خود را ثبت و پیگیری کنند.
نظر شما