تحولات منطقه

نماینده ولی فقیه در خراسان رضوی گفت: همان‌طور که اگر فردی قتل نفس انجام دهد، او را مجازات می‌کنند، بی‌حجاب هم نه به خاطر یک تصمیم سلیقه‌ای بلکه به دلیل تخطی از قانون است که باید جریمه شود.

آیت‌الله علم‌الهدی: بی‌حجاب با عمل ضدقانونی، حق اجتماعی خود را سلب می‌کند
زمان مطالعه: ۳ دقیقه

به گزارش قدس خراسان، آیت‌الله سیداحمد علم‌الهدی در خطبه عبادی - سیاسی نماز عید سعید فطر که با حضور زائران و مجاوران در صحن جامع پیامبر اعظم‌(ص) حرم مطهر رضوی برگزار شد، با اشاره به مناجات نماز عید در قنوت اظهار داشت: ذات اقدس پروردگار خود این روز را برای ما عید قرار داده است. وقتی سخن از دوستی با ذات اقدس پروردگار به میان می‌آید، این‌طور گفته می‌شود که خدا را دوست داشته باشید درحالی‌که حقیقت آن است که محبت از ناحیه خدا صادر می‌شود و وجود اقدس خداوند عالم است که پیش و بیش از همه ما، عشق را در امور و شئون زندگی‌مان جاری می‌کند.

نماینده ولی‌فقیه در استان خراسان‌رضوی تأکید کرد: امروز همان روزی است که خداوند عالم، رحمت‌ها و برکات خود را بر بندگان جاری می‌کند و خود آن را عید قرار داده است. ذات اقدس پروردگار، صمیمیت و مهربانی خود را با عید قرار دادن برای بندگان پس از یک ماه روزه‌داری نشان داده و اینجاست که باید توجه داشت این رابطه صمیمانه با ارتکاب معصیت و گناه ارادی پس از عید فطر، دوباره از طرف بنده مخدوش نشود. در هنگام عمل به معصیت و ارتکاب گناه باید دقت داشت که آیا لذت این گناه و منفعت این معصیت آن‌قدر ارزش دارد که انسان با خدایی تا این اندازه مهربان تقابل بجوید و دشمنی کند؟. از خدا می‌خواهیم که برکت عید فطر، مغفرت این روز عزیز را در همه روزهای سال نصیب و روزی ما قرار بدهد و آحاد این ملت عزیز را در زندگی دنیایی از شر بدخواهان و در زندگی معنوی از خباثت شیطان در امان نگاه دارد.

آیت‌الله علم‌الهدی در ادامه با اشاره به مصوبه اخیر کارگروه حجاب و عفاف در جریمه مصادیق کشف حجاب در جامعه گفت: امروزه در مسئله حجاب شاهدیم که برخی هنجارشکنی‌ها در راستای خدشه به شرف رسول گرامی اسلام (ص) و کیان جامعه اسلامی صورت می‌گیرد. برادران و خواهران، مردم عزیز، در مسئله حجاب، یک موضوع به‌عنوان واجب شرعی مطرح است تا همه زنان مسلمان براساس آن محجبه باشند. در این میان، حالا ممکن است یک نفر گناهکار باشد و در برابر قوم و خویش نامحرم خود کشف حجاب کند که این فعل حرام، محدود به حریم شخصی اوست و البته که در درگاه الهی هم مواخذه خواهد شد، اما اگر همین مسئله بی‌حجابی به‌عنوان تجاهر به فسق در جامعه ظاهر شد، این کشف حجاب به‌منزله برخورد با شرف پیامبر (ص) است و زن و دختری که کشف حجاب می‌کند و فکر می‌کند شجاعت به خرج داده، در حقیقت با شرف پیامبر (ص) دشمنی کرده است.

هیچ‌کدام از احکام فردی دین، برخورد قهری ندارد

نماینده ولی‌فقیه در استان خراسان‌رضوی با تأکید بر اینکه هیچ‌کدام از احکام دین، برخورد قهری ندارد، خاطرنشان کرد: اگر در ماه مبارک رمضان شما روزه بگیرید، مأجور هستید و اگر بدون عذر شرعی روزه را شکستید، معصیت کرده‌اید. تا اینجا هیچ برخورد قهری وجود ندارد، اما اگر شما در ملاءعام اقدام به روزه‌خواری کردید، از این جهت که حرمت جامعه روزه‌دار را شکستید و تکلیف الهی را آشکارا زیر پا گذاشتید، حرام شرعی و خلاف قانون عمل کرده‌اید. بر همین منوال، بی‌حجابی در جامعه نیز مصداق کامل ناهنجاری اجتماعی و عمل ضدقانون است تا همان‌طور که رهبر معظم انقلاب فرمودند، بتوانیم آن را حرام دینی و سیاسی بدانیم.

آیت‌الله علم‌الهدی ادامه داد: بدیهی است که در برابر هر اقدام ضدقانونی، حاکمیت مکلف است تا با قدرت برخورد کند. به همین دلیل هم بود که مسئولان فرهنگی قرارگاه حجاب تشکیل دادند و براساس مصوبه آن، جریمه افراد بی‌حجاب را تصویب کردند تا در آن برخورد میان حافظ قانون با فرد بی‌حجاب به حداقل ممکن برسد. در این شرایط، عده با استناد به اصول ۱۹ و ۲۰ قانون اساسی، همه شهروندان را در استفاده از حقوق اجتماعی مساوی می‌دانند و تأکید دارند که به نام دین، مذهب و سلیقه نباید افراد را از خدمات مختلف محروم کرد. بله این درست است، اما در همه جرایم و تخلف‌های قانونی چنین مسئله‌ای صادق است و کسی که ضدقانون عمل کند، حق اجتماعی خود را از دست می‌دهد.

عضو مجلس خبرگان رهبری تصریح کرد: آن‌هایی که به این مصوبه اعتراض دارند، برخلاف ادعایشان نه حقوق‌‎دان بلکه حقوق‌خوان هستند و به حقیقت این علم پی نبرده‌اند، زیرا در حقوق اجتماعی از همه حقوق بالاتر، حق حیات است و بر همین اساس است که فردی اگر قتل نفس انجام دهد، او را مجازات می‌کنند، زیرا حق اجتماعی خود را با تخلف از قانون از بین برده است.

آیت‌الله علم‌الهدی با بیان اینکه همه افراد جامعه می‌توانند از حقوق اجتماعی بهره‌مند باشند؛ مشروط بر اینکه حرمت اجتماع را از بین نبرند و خلاف قانون عمل نکنند، گفت: بی‌حجاب به خاطر یک تصمیم سلیقه‌ای از خدمات اجتماعی محروم نمی‌شود بلکه به دلیل تخطی خود از قانون است که جریمه خواهد شد. از این جهت، این مصوبه هرگز مغایر با قانون اساسی نیست و آن‌چه مصوب‌شده، باید اجرا شود.

منبع: شهرآرا

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.