به گزارش قدس خراسان به نقل از وبدا، مجید غیور مبرهن اظهار کرد: در این کنگره با در نظرگرفتن تمام زیرشاخه های علم تغذیه و با رویکرد مسئله محور و با حضور صاحب نظران و متخصصین سرآمد نسبت به تبادل تجربیات و بررسی آخرین یافته های علمی اقدام می شود.
دبیر علمی دومین کنگره بین المللی تغذیه و معاون پژوهشی دانشگاه علوم پزشکی مشهد با اشاره به اینکه دومین کنگره بین المللی تغذیه به همت دانشگاه علوم پزشکی مشهد برگزار می شود، گفت: در این کنگره تمام زیرشاخه های علم تغذیه شامل تغذیه سلولی مولکولی، تغذیه بالینی، تغذیه جامعه، تغذیه ورزشی، بهداشت و ایمنی مواد غذایی مورد بررسی قرار می گیرد.
وی خاطر نشان کرد: فناوری های نوین در تغذیه ، نقش تغذیه در پیشگیری از بیماریها، نقش تغذیه در درمان بیماری ها، دستورالعمل و گایدلاین های تغذیه ای، ســوء تغذیه ، پروبیوتیک ها و غذاهای فراسودمند، اتوفاژی و تغذیه، روزه داری، داده کاوی در تغذیه، امنیت غذایی، سیاست گذاری تغذیه ، تغذیه ورزشی با محور سلامت و عملکرد عضله، بیوتکنولوژی مواد غذایی، نانوتکنولوژی مواد غذایی، سلامت مواد غذایی و گاسترونومی در تغذیه از جمله محورهای این همایش است.
غیور با بیان اینکه هر فرد می تواند حداکثر۴ مقاله به عنوان نویسنده مسئول برای همایش ارسال نماید، گفت: هرمقاله برای ۲ داور مرتبط با محور انتخابی ارسال میگردد اگر یکی از داوران مقاله را بپذیرد و داور دیگرمقاله را رد کند مقاله به داور سوم ارجاع داده می شود؛ هر مقاله باید جهت قبولی درهمایش از ۲ داور پذیرش بگیرد.
دبیر علمی دومین کنگره بین المللی تغذیه و معاون پژوهشی دانشگاه علوم پزشکی مشهد با بیان اینکه مرکز بین المللی یونسکو علوم پایه پزشکی و تغذیه انسانی مسئولیت برگزاری این همایش را به عهده دارد، گفت: این همایش در مرکز بین المللی همایش های دانشگاه علوم پزشکی مشهد ( مجتمع شهدای سلامت) ۱۲ تا ۱۴ مهرماه برگزار می شود.
نظر شما