به گزارش قدس آنلاین، معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی مشهد گفت: این طرح با هدف تعیین وضعیت تغذیه ای مردم و تامین داده های مورد نیاز برای سیاستگذاران در عرصه غذا و تغذیه در فصل تابستان در کشور اجرا می شود.
دکتر مهدی قلیان اظهار کرد: نتایج این طرح از طرف سازمان های ذیربط، برای سیاست گذاری و برنامه ریزی های جدید و همچنین ارزیابی و پایش اقدامات انجام شده مورد استفاده قرار خواهد گرفت.
او تصریح کرد: شناسایی گروها و جمعیت های در معرض ناامنی غذایی در مناطق روستایی، شهری و حاشیه شهرها، شناسایی عوامل خطر تغذیه ای مرتبط با بیماری های غیر واگیر، شناسایی روند تغییرات در الگوی مصرف مواد غذایی، برنامه های حوزه غذا و تغذیه و تدوین سیاست ها و برنامه های اجرایی و تخصیص بودجه در حوزه غذا و تغذیه، از جمله اهداف این طرح به شمار می رود.
معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی مشهد خاطرنشان کرد: اطلاعات مربوط به الگوی غذایی در مناطق روستایی، شهری و حاشیه شهر در شهرستان های مشهد، باخرز، کلات، سرخس، خواف، چناران، بردسکن و خلیل آباد بررسی خواهد شد و داده های الگوی مصرف مواد غذایی خانوار توسط کارشناسان تغذیه شاغل در شبکه های بهداشت و درمان هر شهرستان و از طریق مراجعه حضوری درب منازل شهروندان و مصاحبه مستقیم با افراد، جمع آوری می شود.
منبع: صداو سیما
انتهای خبر/
نظر شما