فاطمه محمدبیگی در همایش روز ملی جمعیت در بیمارستان نجمیه اظهار کرد: در زمان حاضر سالانه ۲۵۰ تا ۶۵۰ هزار سقط جنین در کشور رخ میدهد و از علما درخواست داریم که حرمت سقط جنین را بیش از پیش برای مردم تبیین کنند.
وی افزود: ۸۵ درصد سقطجنینها در خود خانواده و توسط پدر و مادر و با آموزشهای فضای مجازی و یا مصرف داروهای قاچاقشده صورت میگیرد.
عضو کمیسیون بهداشت و درمان مجلس شورای اسلامی ادامه داد: در قانون جوانی جمعیت، چندین ماده محکم مقابله با سقط غیرقانونی را گنجاندهایم اما اجرا هنوز بهخوبی انجام نشده است.
محمدبیگی تصریح کرد: اگر حتی ۱۰ درصد در پیشگیری از سقط جنین موفق باشیم ۲۵ تا ۶۵ هزار نفر را به جمعیت کشور اضافه میکنیم، در این راستا پویش نفس برای نجات از سقط جنین که به آموزش و مشاوره برای پیشگیری از سقط میپردازد تا ۷۰ درصد در پیشگیری از بروز سقط جنین موفق بوده است.
وی با بیان اینکه ۴۳ ماده قانونی حوزه جوانی جمعیت مختص حوزه سلامت است، گفت: آییننامههای اجرایی قانون ابلاغ شده است اما در حوزه اجرایی، با مشکلاتی مواجه بودیم. بودجه قانون جوانی جمعیت در سال ۱۴۰۱، معادل ۱۰ هزار و ۵۰۰ میلیارد تومان بوده است و برای سال جاری نیز ۱۲ هزار میلیارد تومان درخواست کردیم اما سازمان برنامه و بودجه با ۷۰۰۰ میلیارد تومان آن موافقت کرد.
وی با اشاره به خدمات بیمارستان نجمیه در حوزه درمان ناباروری خاطرنشان کرد: در بیمارستان نجمیه ۷۵ درصد کارکنان زن هستند و با ارائه خدمات زایمان و درمان ناباروری، رضایت بالایی در بیماران ایجاد کردهاند.
نظر شما