به گزارش قدس آنلاین، علی سالاروند امشب در نشست خبری با اصحاب رسانه لرستان با اشاره به سطح مناطق حفاظت شده استان، اظهار کرد: مناطق تحت مدیریت استان ۳۲۲ هزار هکتار است، ارتقا منطقه حفاظت شده سفید کوه را در دست اقدام داریم.
وی بیان کرد: امسال دو پاسگاه در مناطق حفاظت شده به بهرهبرداری رسید، همچنین کلنگ دو پاسگاه دیگر نیز بر زمین زده شد که سال آینده تکمیل میشوند.
مدیرکل حفاظت محیط زیست لرستان با اشاره به چالش پسماند در استان نیز توضیح داد: با توجه به اینکه مدیریت پسماند نه تنها در لرستان بلکه در کشور به صورت سنتی انجام میشود، به دنبال مدیریت پسماند با استفاده از پلاسما در استان هستیم و در این زمینه با شهرداریها هم مکاتبات و جلساتی را داشتهایم.
سالاروند در بخش دیگری از صحبتهای خود با اشاره به اینکه ساز و کار تشکیل کارگروه اضطرار به عهده هواشناسی است، عنوان کرد: هواشناسی ۲۴ یا ۴۸ ساعت قبل آلودگی هوا را تشخیص و اعلام میکند، تصمیم گیری در خصوص کارگروه اضطرار نیز بر عهده هواشناسی است.
وی در خصوص اعتبار ریزگردها نیز توضیح داد: با منابع طبیعی و هواشناسی مکاتبات متعددی انجام دادیم، اما این موضوع را مطرح کردند که چون لرستان کانون گرد و غبار نیست، اعتباری شامل حال استان نمیشود.
مدیرکل حفاظت محیط زیست لرستان به اعمال شرایط بدی آب و هوا به کارمندان استان نیز اشاره کرد و گفت: مکاتبات و جلسات متعددی را با رییس سازمان محیط زیست و اداره استخدامی داشتهایم و تاییدیه هم دریافت کردهایم.
سالاروند خاطر نشان کرد: همچنان پیگیر هستیم که بدی آب و هوا در فیش حقوقی کارمندان لحاظ شود.
وی با اشاره به اینکه احیا تالابها تنها با مشارکت جوامع محلی امکان پذیر است، گفت: تاکنون هیچ کدام از تالابهای استان در کنوانسیون رامسر ثبت نشده است، اما پیگیر هستیم که تالابهای استان را در سایت رامسر ثبت کنیم.
پایان پیام/
نظر شما