به گزارش قدس آنلاین، مسعود حسن لو پیش از ظهر امروز در حاشیه جلسه احداث و راه اندازی خانه های خلاق و نو آوری که در استانداری همدان برگزار شد اظهار داشت: زیست بوم صنایع خلاق یکی از زیست بوم های نوظهور در کشور است.
سرپرست ستاد توسعه فناوریهای فرهنگی و نرم معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری اضافه کرد: یکی از مزیت های کشور در صنایع خلاق، صنایع فرهنگی است، مزینی که میتوانیم از آن برای تبدیل پیام های فرهنگی خود در قالب کسب و کار ها و سبک زندگی و در نتیجه انتقال آن به مردم استفاده کنیم.
وی با اشاره به اینکه تحقق این امر مهم در سالهای اخیر توسط خانه های خلاق در حال شکل گیری است افزود: در چند سال اخیر توانستیم نزدیک به ۱۸۰۰ شرکت خلاق را ثبت کرده و از ظرفیت های مردم استفاده کنیم.
سرپرست ستاد توسعه فناوریهای فرهنگی و نرم معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری ادامه داد: با سبد خدماتی که مجموعه های مختلف در نظر گرفتند، در تلاشند بتوانند حمایتی از این خانه های خلاق داشته باشند.
وی با تشریح ساز و کار خانه های خلاق بیان کرد: در لایه راهبردی سیستم، خانه های خلاق شکل گرفتند که زنجیره ارزش این شرکت ها در صنعت های مختلف مثل صنایع دستی، انیمیشن و غیره را شکل میدهند، یعنی کنشگر اصلی در این فضا خانه های خلاق هستند.
حسنلو با اعلام اینکه بیش از ۱۰۰ خانه خلاق با بدنه مردمی در کشور شکل گرفته است گفت: این خانه ها در شهرهای مختلف کشور فعال بوده و اکوسیستم صنایع خلاق را این خانه خلاق شکل داده اند.
وی با اشاره به وجود زیر ساخت های غنی فرهنگی به ویژه در حوزه صنایع دستی به صورت تاریخی در استان همدان ادامه داد: نگاه ما این است که بتوانیم با استفاده از خانه های خلاق این ظرفیت را تقویت کرده و در برخی موارد نیز به واسطه رویکرد های فناورانه آسیب های این فضا را بر طرف کنیم.
سرپرست ستاد توسعه فناوریهای فرهنگی و نرم معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری مطرح کرد: ما بر مسئله رویکرد فناورانه در خانه های خلاق تمرکز داشته و توسعه زیست بوم مالی این حوزه را هم در دستور کار داریم.
وی افزود: صندوق های مختلف ملی از جمله صندوق سرمایه گذاری ۱۵۰ میلیارد تومانی برای کمک به این حوزه در حال راه اندازی است تا بتواند پشتوانه خوبی برای صنایع فعال در این حوزه باشد.
نظر شما