تحولات منطقه

کارشناس مرکز پیش‌بینی هواشناسی کرمان از تداوم ناپایداری‌های جوی، وقوع صاعقه و بارش‌های رگباری تا اوایل هفته آینده در استان کرمان خبر داد.

هشدار هواشناسی کرمان نسبت به تداوم ناپایداری‌های جوی در استان
زمان مطالعه: ۱ دقیقه

به گزارش قدس آنلاین کارشناس مرکز پیش‌بینی هواشناسی استان کرمان در گفت‌وگو با خبرنگار فارس با اشاره به وقوع بارش‌های رگباری در استان که موجب جاری‌شدن سیل و رواناب در بخش‌هایی از استان شده است، اظهار داشت: این شرایط تا اوایل هفته آینده ادامه دارد.

مریم سلاجقه بیان داشت: طغیان رودخانه‌ها، جاری شدن آب از بالادست، آبگرفتگی معابر و جاری شدن رواناب‌ها در اثر بارش‌های رگباری حتمی است و مردم حتما هشدارها را جدی بگیرند و از رفتن به مسیل‌ها، حاشیه رودخانه‌ها و ارتفاعات خودداری کنند.

سلاجقه خاطرنشان کرد: تا اوایل هفته آینده بارش‌های رگباری، تگرگ و صاعقه همه مناطق استان را در بر می‌گیرد.

پایان پیام/۸۰۰۱۶/ب

منبع: خبرگزاری فارس

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • مدیر سایت مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظرات پس از تأیید منتشر می‌شود.
captcha