تحولات لبنان و فلسطین

مدیرکل بیمه سلامت کرمانشاه از نشاندار شدن ۱۸ هزار بیمار خاص و صعب‌العلاج در استان خبر داد.

۱۸ هزار بیمار خاص و صعب‌العلاج در کرمانشاه "نشاندار" شدند

به گزارش قدس آنلاین، رضا تحویلیان، مدیرکل بیمه سلامت کرمانشاه با اشاره به رایگان شدن هزینه درمان ۱۰۷ بیماری خاص و صعب‌العلاج، اظهار کرد: در همین راستا نیاز است که افرادی که بیماری آنها در لیست این بیماری‌ها قرار دارد، مراجعه کرده و مراحل ثبت نام و نشان دار شدن را انجام دهند.

وی افزود: تاکنون ۱۸ هزار نفر در استان نشان دار شده‌اند که هزینه درمان آنها بصورت رایگان است.

مدیرکل بیمه سلامت کرمانشاه خاطرنشان کرد: از مجموع ۱۰۷ بیماری خاص وصعب‌العلاج اعلام شده، شیوه نامه ۵۷ بیماری ابلاغ شده که با وجود این شیوه نامه تمام نسخ و داروی این بیماران به‌صورت رایگان خواهد بود.

وی افزود: در خصوص مابقی بیماری‌ها، فرد بیمار هزینه‌ها را پرداخت کرده و سپس فاکتور آنها را به بیمه سلامت تحویل داده و هزینه های خود را دریافت می کند.

تحویلیان خاطرنشان کرد: عمده بیماران خاص و صعب‌العلاج استان مانند بیماران دیابت، ام.اس و سرطان در دسته ۵۷ بیماری که شیوه نامه آنها ابلاغ شده، قرار دارند.

مدیرکل بیمه سلامت کرمانشاه با بیان اینکه برای رایگان شدن هزینه‌های درمان نسخ باید به صورت الکترونیکی باشد، گفت: در همین راستا از بیماران درخواست داریم تا در صورت مراجعه به مراکز درمانی و تشخیصی و آمایشگاهی مانند مطب پزشکان، رادیولوژی، داروخانه، آزمایشگاه وغیره حتما بخواهند که نسخه به‌صورت الکترونیکی باشد، چراکه با نسخه کاغذی، پولی برای آنها پرداخت نشده و هزینه ها را باید از جیب بدهند.

تحویلیان از تمام بیماران خاص و صعب‌العلاج استان که تاکنون برای نشان دار شدن اقدام نکرده‌اند، خواست تا با ورود به سامانه بیمه سلامت نسبت به ثبت‌نام و رایگان شدن هزینه های درمان خود اقدام کنند.

مدیرکل بیمه سلامت کرمانشاه در ادامه از رایگان شدن بیمه برای دهک های اول تا پنجم خبر داد و افزود: از ابتدای سال هزینه بیمه سلامت سه دهک اول تا سوم بصورت رایگان درآمده است.

وی افزود: اخیرا هم بخشنامه‌ای ابلاغ شده و در آن بیمه سلامت دهک‌های چهارم و پنجم نیز رایگان شده است.

وی خاطرنشان کرد: هزینه سالانه بیمه سلامت برای هر نفر ۱.۴ میلیون تومان است که برای دهک اول تا پنجم رایگان بوده و دهک ششم ۲۰ درصد این مبلغ، دهک هفتم ۳۰ درصد، دهک هشتم ۴۰ درصد، دهک نهم ۵۰ درصد و دهک دهم ۱۰۰درصد آن را پرداخت می‌کند.

منبع: خبرگزاری ایسنا

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.