میرهاشم موسوی در ادامه جلسات نظارتی از حوزههای تخصصی، از بخش اقتصادی و سرمایهگذاری این سازمان بازدید کرد.
وی در این بازدید که با حضور اعضای شورای معاونین و جمعی از مدیران سازمان برگزار شد، اظهار کرد: از ابتدای دوره فعالیت دولت سیزدهم و مدیریت جدید سازمان تأمیناجتماعی، صیانت و مدیریت حرفهای منابع و ذخایر در دستور کار قرار داشته و اقدامات ارزشمندی در این حوزه انجام شده است.
موسوی با تأکید بر تقدم رویکرد سهامداری بر بنگاهداری در سازمان تأمیناجتماعی گفت: ما بهدنبال تثبیت نظام سهامداری در سازمان هستیم. بالا بردن ارزش دارایی و ایجاد ارزش افزوده در همه شرکتهای تابعه و شرکتهای مأموریتی باید مورد توجه قرار گیرد و در همه شرکتها، مدیریت اقتصادی حرفهای و میزان موفقیت در ایجاد ارزش افزوده، ملاک و معیار اصلی قضاوت و ارزیابی عملکرد است.
وی افزود: باید متناسب با تحولات اقتصادی و تغییرات حوزه کسبوکار و همچنین متناسب با شرایط ناترازی منابع و مصارف صندوق تأمیناجتماعی و برای دورههای بلندمدت و میانمدت برنامه دقیق داشته باشیم.
سوءمدیریت در ادوار گذشته از دلایل وجود اشکالات ساختاری برخی شرکتها
مدیرعامل سازمان تأمیناجتماعی سوءمدیریت در ادوار گذشته را از دلایل وجود اشکالات ساختاری در برخی شرکتها دانست و گفت: در برخی مواقع شاهد هستیم که برخی شرکتها گویا برای زیاندهی طراحی شدهاند و ارادهای برای خارج کردن برخی شرکتها از زیاندهی وجود نداشته است. در این قبیل شرکتها، نیازمند تلاش مضاعف هستیم و درصورت نیاز باید برای رفع مشکلات چنین شرکتهایی قرارگاه احیاء ایجاد کنیم.
موسوی با اشاره به ظرفیتهای فراوان و مأموریتهای گسترده شرکتهای تابعه سازمان تأمیناجتماعی گفت: گردشگری سلامت از مهمترین حوزههایی است که سازمان تأمیناجتماعی میتواند در این حوزهها فعالیت کند و ظرفیتها و پتانسیلهای بینظیری در سازمان در این زمینه وجود دارد.
مدیرعامل سازمان تأمیناجتماعی افزود: ارتقای شفافیت و کارآمدی در عین افزایش بازدهی و سودآوری در حوزه اقتصادی در اولویت قرار دارد. باید سازوکار مؤثری برای نظارت بر شرکتها طراحی شود و با استفاده از ابزارهای بهروز، نظارت دقیق و همه جانبه بر عملکرد شرکتها داشته باشیم. ما باید برای پیگیری مسائل و عبور از چالشها در مواردی بر روی یک یا چند موضوع اصلی تمرکز داشته باشیم و نظام اولویتگذاری برای پیشبرد برنامه داشته باشیم و اولویتها را درست تشخیص دهیم.
توجه به گلوگاههای فساد
بهگزارش روابطعمومی سازمان تأمیناجتماعی، موسوی ادامه داد: برای شرکتهای تابعه سازمان تأمیناجتماعی باید نظام مسائل توأم با اولویتبندی دقیق داشته باشیم و مدیران شرکتها در زمان تصدی مسئولیت متعهد به رفع و پیگیری مسایل اصلی و دارای اولویت بالاتر باشند. در موضوع مقابله با فساد نیز باید به گلوگاههای فساد توجه ویژه داشته باشیم.
در این جلسه همچنین معاون اقتصادی و سرمایهگذاری سازمان تأمیناجتماعی و مدیرانکل این معاونت گزارشی از فعالیتهای حوزه اقتصادی و سرمایهگذاری سازمان ارائه کردند و به تشریح برنامههای آینده سازمان تأمیناجتماعی در این حوزه پرداختند.
نظر شما