به گزارش قدس خراسان، محصولات تولیدی در کشاورزی یا سالم و استاندارد هستند و یا ارگانیک. محصول سالم و استاندارد محصولی است که ما برای تولید آن نیاز به مصرف کودها و سموم شیمیایی داریم اما زمانی که محصول برداشت میشود میزان آن برای بدن انسان زیان ندارد.
تولید محصول ارگانیک در دنیا حدود ۳درصد است و بعضی از محصولات را میتوان به شکل ارگانیک تولید کرد.
بر اساس نظر کارشناسان در شهر بزرگی مانند مشهد با توجه به شرایط، امکان تولید همه محصولات ارگانیک وجود ندارد و قطعاً با محصولی به نام ارگانیک نمیشود همه نیاز غذایی را تأمین کرد.
در کشور ما تفاوتی بین قیمت محصول سالم و ارگانیک وجود ندارد اما دنیا به این برتری توجه دارد و اگر کشاورزی بخواهد محصول خود را از کشت سالم به ارگانیک تغییر دهد عملکرد تولید تا ۶۰ درصد کاهش پیدا میکند.
خبرنگار: طاهره فجرداوودلی
نظر شما