به گزارش قدس آنلاین، سردار حسن مومنی در جلسه فوقالعاده قرارگاه کاهش تصادفات استان اردبیل، تجزیه و تحلیل علمی و دقیق مولفههای تاثیرگذار در وقوع تصادفات و تمرکز بر روی کنترل تخلفات حادثه رانندگی با هدف پیشگیری از تصادفات و سوانح رانندگی را ضروری دانست.
وی با بیان اینکه پلیس باید با اخلاق اسلامی، امنیت ترافیکی و تسهیل در عبور و مرور و افزایش ایمنی تردد را در محورهای مواصلاتی تامین کند، افزود: البته پلیس با هرگونه رفتار ترافیکی خطرآفرین و حادثهساز بدون اغماض برخورد خواهد کرد.
رئیس پلیس راه کشور با اشاره به افزایش 60 درصدی جان باختگان تصادفات جادهای در راههای ارتباطی استان اردبیل در سه ماه اول امسال گفت: بر اساس بررسیهای صورت گرفته انحراف و تجاوز به چپ از خط وسط راه، سرعت غیرمجاز و برخورد با عابرین پیاده از علل اصلی وقوع حوادث و افزایش آمار جانباختگان در این استان بوده است.
سردار مومنی با بیان اینکه بیشتر جادهها و محورهای مواصلاتی استان اردبیل دوطرفه غیرمجزا بوده و کوچکترین انحراف و خطای رانندگان منجر به وقوع حوادث شدید رانندگی می شود، اظهار کرد: باید مسئولان مرتبط نسبت به رفع نواقص و مشکلات جادهها و چهار خطه کردن محورهای مواصلاتی استان اقدام کنند.
وی اضافه کرد: اردبیل به علت برخورداری از آب و هوای متبوع و وجود جاذبههای طبیعی و موهبتهای الهی جزو استانهای مسافرپذیر کشور است و باید زیرساختهای لازم برای تردد ایمن تامین شود.
رئیس پلیس راه کشور اجرای طرحهای ترافیکی مناسب، تمرکز بر روی کنترل تخلفات حادثهساز رانندگی، حضور کیفی و هدفمند در سطح جادهها با توجه به بیشترین بازه زمانی وقوع تصادفات و حوادث رانندگی، استفاده از ظرفیت دوربینهای ثابت و سیار، فرهنگسازی و استفاده بهینه و هدفمند از ظرفیت فضای مجازی و رسانهها را در پیشگیری و کنترل حوادث رانندگی مهم برشمرد.
فرمانده انتظامی استان اردبیل هم در این جلسه گفت: اردبیل در مقایسه با سایر استانهای کشور از جادهها و محورهای مواصلاتی چهار خطه و بزرگراهی بسیار کمتری برخوردار بوده و بیش از 96 درصد راههای استان از نوع دوطرفه غیرمجزا است.
سردار جواد تقوی افزود: قرار گرفتن قطب کشاورزی کشور در شمال استان اردبیل، جابجایی محصولات کشاورزی و به تبع آن تردد حجم عظیمی از وسایل نقلیه سبک و سنگین در آن منطقه و وجود مشکلات اساسی در راههای ارتباطی باعث شده بیشترین تعداد تصادفات و تلفات رانندگی در محورهای شمالی استان رخ دهد.
وی با یادآوری نیازهای پلیس راه استان اردبیل بیان کرد: ارتقای ساختار سازمانی و افزایش نیرو، هوشمندسازی، بهرهبرداری مناسب از ظرفیت دوربینهای ثابت جادهای و تقویت توان عملیاتی پلیس راه استان از جمله نیازهای اساسی پلیس راه برای اجرای موفق ماموریتهای سازمانی میباشد.
نظر شما