به گزارش قدس آنلاین، پژمان عقدک در ارتباط با موارد گرمازدگی در اصفهان اظهار داشت: اورژانس بیمارستانی و پیش بیمارستانی افزایشی درباره موارد گرمازدگی گزارش نکردند و تنها مراجعات سرپایی به برخی مطبها و مراکز خصوصی افزایش داشته است.
وی افزود: افراد مراجعه کرده با علائم گرمازدگی از همه گروهها بوده و بیشتر کسانی بودند که برای انجام کاری به محیط خارج از خانه رفتند.
سخنگوی دانشگاه علوم پزشکی اصفهان با اشاره به راههای پیشگیری از گرمازدگی عنوان کرد: به صورت طبیعی در فصل تابستان و تا حدود 15 شهریور ماه احتمال گرمازدگی وجود دارد توصیههای مربوطه تا اواسط شهریورماه باید مورد توجه باشد.
وی ادامه داد: شهروندان به ویژه افراد آسیبپذیر همچون سالمندان، کودکان و افراد دارای بیماریهای زمینهای باید تا حد امکان از خروج از منزل پرهیز کنند و یا در بین ساعات 10 تا 16 از منزل خارج نشوند.
عقدک افزود: پوشیدن لباس نخی و روشن، به همراه داشتن مایعات از جمله آب و داشتن کلاه و پوشش مناسب جهت کاهش تابش آفتاب نیز توصیه میشود.
وی با اشاره به علائم گرمازدگی تصریح کرد: در صورت بروز علائم گرمازدگی مثل سردرد، سرگیجه، ضعف، گرفتگی عضلات، بیحالی، حالت رخوت، داغی و قرمز شدن پوست، عدم تعادل و تنفس سریع، حتما به یک محیط خنک و سایه رفته و لباسهای خود را به حداقل برسانند.
سخنگو دانشگاه علوم پزشکی اصفهان اضافه کرد: همچنین توصیه میشود که درصورت گرمازدگی شستوشوی بدنی انجام دهند، مایعات مصرف کنند و روی زمین خوابیده و پاهای خود را بالا بگیرند و در صورتی که این امور سبب بهبود وضعیت فرد نشد، به مراکز درمانی مراجعه کرده یا با 115 تماس بگیرند.
نظر شما