به گزارش قدس خراسان، فریدرضا صحیزاده اظهار کرد: نظارت بر مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی و اماکن عمومی نقش بسزایی در افزایش شاخصهای بهداشتی و حفظ سلامت غذایی زائران و مجاوران دارد.
رئیس مرکز بهداشت ثامن و رئیس کمیته خدمات سفر مشهد ادامه داد: در این راستا کارشناسان سلامت محیط وکار مرکز بهداشت «ثامن» مشهد با نظارت دقیق از ابتدای سال جاری تا پایان تیرماه بیش از ۱۳ هزار بازدید نظارتی از اماکن تهیه و توزیع مواد غذایی تحت پوشش این مرکز انجام داده اند.
وی گفت: طی این بازدیدها تعداد ۹۱۲ اخطاریه بهداشتی به متصدیان جهت رفع نواقص صادر شده است.
صحیزاده افزود: همچنین در این مدت ۲۶۴ مورد معرفی به مراجع قضایی و ۱۰۳ پلمب اماکن متخلف صورت گرفته است.
نظر شما