تحولات منطقه

یک مطالعه جدید نشان می دهد که خوردن روزانه یک مشت آجیل با کاهش ۱۷ درصدی خطر افسردگی مرتبط است.

مطالعات نشان می دهد؛ تاثیر شگفت انگیز خوردن یک مشت آجیل در کاهش افسردگی

به گزارش مدیکال نیوز، آجیل حاوی مواد شیمیایی گیاهی است که می‌تواند به خاطر داشتن خواص ضد التهابی و آنتی اکسیدانی، با بهبود سلامت روان مرتبط باشد.

مطالعات متعدد تأثیر رژیم غذایی بر خلق و خو را نشان می‌دهد.

تغییرات سبک زندگی برای کمک به فرد برای مدیریت افسردگی شامل عدم مصرف الکل، افزایش مصرف میوه‌ها و سبزیجات، خواب کافی و ورزش منظم است.

محققان داده‌های پایگاه داده از اطلاعات سلامت تقریباً نیم میلیون شهروند بریتانیا را تجزیه و تحلیل کردند. آن ها داده‌های بیش از ۱۳۰۰۰ فرد میانسال و مسن را با میانگین سنی ۵۸ سال بین سال‌های ۲۰۰۷ تا ۲۰۲۰ بررسی کردند.

به شرکت کنندگان پرسشنامه‌هایی برای اندازه گیری مصرف آجیل داده شد و در طول مطالعه، علائم افسردگی یا مصرف داروهای ضد افسردگی مورد توجه قرار گرفت. کسانی که شرکت کردند در ابتدای مطالعه افسردگی را گزارش نکردند.

نتایج نشان داد که افراد میانسال و مسن‌تر که روزانه ۳۰ گرم آجیل (بادام، گردو، بادام هندی، فندق، پسته و آجیل برزیلی) مصرف می‌کردند، احتمال کمتری برای مصرف داروهای ضدافسردگی یا افسردگی داشتند.

به گفته محققان، آجیل سرشار از اسیدهای آمینه است که ممکن است برای تنظیم خلق و خو مفید باشد. این اسیدهای آمینه شامل آرژنین، گلوتامین، سرین و تریپتوفان است و سطوح پایین این اسیدهای آمینه با افسردگی مرتبط است.

آجیل همچنین حاوی آنتی اکسیدان هایی از جمله ویتامین E و اسیدهای چرب امگا ۳ است.

محققان می‌گویند این مواد مغذی از التهاب در سراسر بدن، از جمله مغز جلوگیری می‌کنند. محققان بر این باورند که التهاب در مغز عامل بسیاری از بیماری‌ها مانند زوال عقل و افسردگی است.

منبع: خبرگزاری مهر

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.