تحولات لبنان و فلسطین

علائم سندرم روده تحریک پذیر شامل درد شکمی، یبوست، اسهال و نفخ است که همه می توانند ناشی از مصرف برخی غذاهای خاص باشند.

کدام خوراکی ها کاهش دهنده علائم روده تحریک پذیر هستند؟

به گزارش قدس آنلاین، مهر به نقل از دیلی اکسپرس نوشت:

در حالی که شرایط در هر فرد مبتلا به این سندرم متفاوت است، غذاهای سرخ شده و لبنیات همگی می‌توانند علائم را بدتر کنند و باید با وعده‌های غذایی آسان هضم، جایگزین شوند.

گوشت بدون چربی

گوشت بدون چربی مملو از پروتئین است که به راحتی قابل هضم است و توسط باکتری‌های روده تخمیر نمی‌شود، به این معنی که وقتی گاز بدن تجزیه می‌شود گاز روده تولید نمی‌شود.

گوشت مرغ، بوقلمون و گاو بدون چربی همگی حاوی مقدار زیادی پروتئین هستند.

ماهی سرشار از اُمگا ۳

اُمگا ۳ یک ضد التهاب است، با توجه به اینکه التهاب یکی از علل اصلی درد در سندرم روده تحریک پذیر است، افزایش مصرف به احتمال زیاد به کاهش علائم کمک می‌کند.

اُمگا ۳ به ویژه در غذاهای دریایی و به ویژه در ماهی‌ها به وفور یافت می‌شود. بهترین منابع امگا ۳ در ماهی شامل ماهی کاد سیاه، ماهی خال مخالی، قزل آلای رنگین کمان، ساردین و ماهی آزاد است.

مغزیجات آجیلی

آجیل‌ها منبع خوبی از فیبر، پروتئین و اسیدهای اُمگا ۳ هستند که آنها را به یکی از مؤثرترین غذاها برای کاهش علائم سندرم روده تحریک پذیر تبدیل می‌کند.

آنها همچنین حاوی چربی‌های اشباع نشده هستند که می‌توانند به کاهش کلسترول و متعادل سازی فلور روده کمک کنند. بادام، فندق و دانه کاج همه برای این عارضه عالی هستند.

دانه‌ها

دانه‌ها و تخمه‌ها دارای مقدار زیادی فیبر و اسیدهای امگا ۳ هستند، بنابراین برای علائم روده تحریک پذیر شامل یبوست، بسیار خوب است.

دانه چیا و دانه کتان هر دو به حرکت روده کمک می‌کنند و می‌توان آنها را به راحتی روی غذاهای دیگر پاشید. تخمه کدو و آفتابگردان هر دو به کاهش یبوست ناشی از این سندرم کمک می‌کند.

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.