تحولات منطقه

علائم سندرم روده تحریک پذیر شامل درد شکمی، یبوست، اسهال و نفخ است که همه می توانند ناشی از مصرف برخی غذاهای خاص باشند.

کدام خوراکی ها کاهش دهنده علائم روده تحریک پذیر هستند؟
زمان مطالعه: ۱ دقیقه

به گزارش قدس آنلاین، مهر به نقل از دیلی اکسپرس نوشت:

در حالی که شرایط در هر فرد مبتلا به این سندرم متفاوت است، غذاهای سرخ شده و لبنیات همگی می‌توانند علائم را بدتر کنند و باید با وعده‌های غذایی آسان هضم، جایگزین شوند.

گوشت بدون چربی

گوشت بدون چربی مملو از پروتئین است که به راحتی قابل هضم است و توسط باکتری‌های روده تخمیر نمی‌شود، به این معنی که وقتی گاز بدن تجزیه می‌شود گاز روده تولید نمی‌شود.

گوشت مرغ، بوقلمون و گاو بدون چربی همگی حاوی مقدار زیادی پروتئین هستند.

ماهی سرشار از اُمگا ۳

اُمگا ۳ یک ضد التهاب است، با توجه به اینکه التهاب یکی از علل اصلی درد در سندرم روده تحریک پذیر است، افزایش مصرف به احتمال زیاد به کاهش علائم کمک می‌کند.

اُمگا ۳ به ویژه در غذاهای دریایی و به ویژه در ماهی‌ها به وفور یافت می‌شود. بهترین منابع امگا ۳ در ماهی شامل ماهی کاد سیاه، ماهی خال مخالی، قزل آلای رنگین کمان، ساردین و ماهی آزاد است.

مغزیجات آجیلی

آجیل‌ها منبع خوبی از فیبر، پروتئین و اسیدهای اُمگا ۳ هستند که آنها را به یکی از مؤثرترین غذاها برای کاهش علائم سندرم روده تحریک پذیر تبدیل می‌کند.

آنها همچنین حاوی چربی‌های اشباع نشده هستند که می‌توانند به کاهش کلسترول و متعادل سازی فلور روده کمک کنند. بادام، فندق و دانه کاج همه برای این عارضه عالی هستند.

دانه‌ها

دانه‌ها و تخمه‌ها دارای مقدار زیادی فیبر و اسیدهای امگا ۳ هستند، بنابراین برای علائم روده تحریک پذیر شامل یبوست، بسیار خوب است.

دانه چیا و دانه کتان هر دو به حرکت روده کمک می‌کنند و می‌توان آنها را به راحتی روی غذاهای دیگر پاشید. تخمه کدو و آفتابگردان هر دو به کاهش یبوست ناشی از این سندرم کمک می‌کند.

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.