تحولات منطقه

دومین جلسه کمیسیون تخصصی ستاد ازدواج دانشگاهیان جهت «تببین دقیق طرح‌ها و اقدامات عملیاتی اعضای ستاد در دانشگاه‌ها» برگزار شد.

دومین جلسه کمیسیون تخصصی ستاد ازدواج دانشگاهیان برگزار شد
زمان مطالعه: ۲ دقیقه

حجت‌الاسلام فاطمی‌پور دبیر ستاد ازدواج دانشگاهیان با اشاره به شکل‌دهی فضای دانشگاه‌ها در حوزه ازدواج و خانواده که از سالیان گذشته با برگزاری جشن‌های ازدواج دانشجویی و برنامه همسفر تا بهشت شروع شده است، بیان کرد: به شدت نیاز داریم در جهت رسالت تسهیل‌گری به معنای بازکردن گره‌های ذهنی و چالش‌های جدی، دستگاه‌هایی که در این حوزه متولی یا امکاناتی دارند خدماتی مازادی ارائه دهند تا یک کار بیشتر در دانشگاه‌ها انجام شود.

معاون فرهنگی سیاسی نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه ها افزود: سن دوران دانشجویی یک سن طلایی است اگر این فرصت از دست رفت، امکان ازدواج و ریسک‌پذیری فرد کاهش پیدا می‌کند و چالش‌ها و مشکلاتی برای این نسل پیش می‌آورد و نگرانی داریم که شاید ازدواج نکند یا موقعیت ازدواج نداشته باشد. بنابراین شکل‌گیری و برنامه‌ریزی ستاد ازدواج دانشگاهیان برای این بود اتفاق مازادی با همراهی دستگاه‌های دیگر که هر کدام با ارائه خدماتی کاربردی و اثرگذار پای کار این حوزه بیایند.

وی در ادامه بیان کرد: هر دستگاهی برای ستاد ازدواج دو یا سه پیشنهاد مشخص و عملیاتی ارائه دهد، از باب نمونه: در ساخت خوابگاه متأهلی واقعاً کار جدی می توان انجام داد ولی تا کنون اتفاق قابل توجهی صورت نگرفته است. درکشور بیش از دو هزار مرکز آموزشی داریم که درمقابل ده هزار خوابگاه متأهلی نداریم که اگر این موضوع درکشور رقم بخورد، می‌تواند در تشکیل خانواده دانشگاهی اثر و نقش جدی داشته باشد.

در ادامه جلسه کمیسیون تخصصی، دکتر داودوندی رئیس دبیرخانه ستاد، ضمن بیان دستور جلسه «تبیین دقیق طرح‌ها و اقدامات عملیاتی اعضای ستاد در دانشگاه‌ها» از نمایندگان سازمان‌ها دعوت به ارائه برنامه‌ها و اقدامات خود کرد.

دکتر عباس شیراوژن معاون فرهنگی و دانشجویی وزیر بهداشت به عنوان نماینده وزارت بهداشت افزود: سال گذشته از صندوق رفاه دانشجویی وزارت بهداشت ۱۷۰۰وام ازدواج، ۱۴۵۰مورد وام تسهیلات ودیعه مسکن و ۳۶۰ مورد وام فرزندآوری به دانشجویان متاهل پرداخت شد.

وی ادامه داد: در بخش خوابگاه متأهلی تا ابتدای این دولت حدود ۸۰۷ واحد داشتیم که در این بازه زمانی حدود ۸۳ واحد دیگر تا الان به بهره‌برداری و استفاده رسیده است. در وزارت بهداشت حدود۴۰ هزار دانشجوی متأهل در حال تحصیل هستند. دربحث اشتغال یک کمک هزینه دانشجویی داریم که از تاریخ ۰۱/۰۱/۱۴۰۱ برای دانشجوی کارورز مجرد مبلغ ۲ میلیون و ۵۰۰ هزار تومان و دانشجوی کارورز متأهل مبلغ ۳ میلیون ۵۰۰ هزار تومان است و دریافتی دستیاران (رزیدنت‌ها) ۸ میلیون مجرد و ۱۱میلیون متأهل و اگر متأهلی صاحب فرزند شود ۱۰درصد به این عدد اضافه خواهد شد.

 
منبع: خبرگزاری مهر

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.