به گزارش قدسآنلاین به نقل از تاس، لوکاشویچ در مصاحبه با روزنامه ایزوستیا در پاسخ به این سوال که آیا موضوع خروج از سازمان امنیت و همکاری اروپا در بالاترین سطح بررسی می شود و آیا مذاکراتی در حال انجام است یا خیر، پاسخ منفی داد و افزود : «نه، چنین بحثهایی نیست و هیچ رویهای برای خروج از سازمان وجود ندارد.»
وی خاطرنشان کرد که خروج فدراسیون روسیه از سازمان امنیت و همکاری اروپا رویای رژیم کی یف است.
لوکاشویچ ادامه داد، کی یف بر شیپور تبلیغاتی روسیه جایی در " سازمان امنیت و همکاری اروپا" می دمد اما آیا لازم است سازمانی را که ایجاد کرده ایم به این باند ضد روسی بسپاریم؟
وی افزود: به رغم گرم شدن فضای تقابلی در سازمان امنیت و همکاری اروپا، این سازمان همچنان بستری برای تعامل ما با کشورهای غربی است.
این مقام روسی تاکید کرد که سازمان امنیت و همکاری اروپا همچنان "یکی از مرزهای حفاظت از منافع" طرف روسی است.
لوکاشویچ تاکید کرد: «ما حق تسلیم آن را نخواهیم داشت و نداریم. ما از این سازمان به عنوان بستری برای تجزیه و تحلیل دقیق و مستدل از روندها در منطقه یورو آتلانتیک و همچنین مسائل حادی که افکار عمومی و روسیه را نگران می کند استفاده می کنیم.
وی بیان داشت: طرح موضوعاتی مانند حقوق بشر، نقض حقوق جمعیت روسی زبان در بالتیک جلوه ای از جاه طلبی های نو استعماری ایالات متحده و متحدانش است.
این نماینده دائم ابراز امیدواری کرد که این سازمان همچنان برای "ثبات سازی وضعیت بین المللی" و "توسعه پارامترهای همزیستی مسالمت آمیز" مفید باشد.
لوکاشویچ خاطرنشان کرد که سازمان امنیت و همکاری اروپا می تواند به بستری برای حل و فصل بحران اوکراین تبدیل شود.
این دیپلمات روسیه در پاسخ به سوالی درباره اظهارات سائولی نینیستو رئیس جمهور فنلاند مبنی بر اینکه سازمان امنیت و همکاری اروپا می تواند در سال ۲۰۲۵ در دوران ریاست هلسینکی به سکویی برای گفتگوهای صلح بین روسیه و اوکراین تبدیل شود، یادآور شد که مسکو با چنین ریاستی موافقت کرده است. فنلاند از نظر نظامی بی طرف بود.
وی یادآور شد که طی ۳۰ سال گذشته سازمان امنیت و همکاری امنیت اروپا (OSCE) در هیچ مناقشه ای در حوزه مسئولیت خود اعم از منازعه ترانس نیستریا، ارمنی- آذربایجان، گرجستان- آبخاز، گرجستان و اوستیای جنوبی، درگیری کوزوو موفق نبوده است و خلاصه این که "ورشکستگی " این سازمان همه جا است.
نظر شما