به گزارش قدس آنلاین، خبرگزاری تاس با انتشار این خبر افزود: آلن گاگلویف، رئیس جمهور اوستیای جنوبی خاطر نشان کرد اوستیا که در سال ۱۷۷۴ میلادی داوطلبانه خواستار پیوستن به امپراطوری روسیه شده بود، از آن زمان تاکنون هرگز به این انتخاب تاریخی خود پشت نکرده است.
تاس در ادامه گزارش داد: گاگلویف در دیدار با اصلان بژانیا، رئیس جمهور آبخازیا و دیمیتری مدویدف، معاون رئیس شورای امنیت روسیه که در شهر گورکی (Gorky) - نام جدید این شهر «نیژنی نووگورود» (Nizhny Novgorod) واقع در غرب روسیه برگزار شد، اظهار داشت: اوستیای جنوبی هرگز به انتخاب تاریخی خود خیانت نکرده و آماده توسعه ادغام و همگرایی تا پیوستن به (خاک) روسیه است.
این نشست و دیدار در آستانه پانزدهمین سالگرد به رسمیت شناختن استقلال آبخازیا و اوستیای جنوبی از سوی روسیه ، بنا بر فرمانی که در ۲۶ اوت ۲۰۰۸ (۵ شهریور ۱۳۸۷) توسط دیمیتری مدویدف، رئیس جمهور وقت روسیه به امضا رسید، برگزار شد.
بنابراین گزارش گاگلویف در این نشست گفت: می خواهم به شما اطمینان که امروز ما به همان اندازه آماده توسعه فرآیندهای همگرایی با فدراسیون روسیه، تا پیوستن به آن هستیم.
در جریان این نشست رئیس جمهموری اوستیای جنوبی از مدویدف برای بازدید این منطقه دعوت کرد.
مدودف: روسیه ممکن است مناطق جداشده گرجستان را به خاک خود ملحق کند
درحالی رئیس جمهوری اوستیای جنوبی از آمادگی این منطقه به پیوستن به خاک روسیه خبر داد که پیشتر دیمیتری مدویدف معاون شورای امنیت ملی روسیه گفته بود مسکو ممکن است مناطق جداشده گرجستان شامل اوستیای جنوبی و آبخازیا را به خاک خود ملحق کند.
رئیس جمهوری سابق روسیه در مقاله ای که در مورخ اول شهریور ۱۴۰۲در هفته نامه آرگیومنتی آی فکتی (Argumenty I Fakty) چاپ مسکو منتشر شد، عنوان کرد که ایده ملحق شدن به روسیه همچنان در آبخازیا و اوستیای جنوبی محبوبیت دارد.
مدودف نوشت: این ایده می تواند در صورتی که دلایل خوبی برای آن وجود داشته باشد، کاملا عملی شود.
گرجستان، بعد از فروپاشی شوروی سابق کنترل این مناطق را از دست داد؛ مسکو در سال ۲۰۰۸ استقلال این دو منطقه را به رسمیت شناخت؛ به رسمیت شناختن استقلال این دو منطقه بعد از تلاش های گرجستان برای کنترل اوستیای جنوبی با استفاده از قوه قهریه که به واکنش روسیه در انجام ضد حملات منجر شد، صورت گرفت.
نظر شما