رژیم غذایی سالم آن است که شامل تمام گروههای غذایی یعنی نصف، سبزیجات فاقد نشاسته، یک چهارم، غلات، حبوبات و سایر غذاهای دارای نشاسته مانند سیب زمینی و یک چهارم باقیمانده، گوشت و سایر مواد پروتئینی باشد.
منشاء پروتئین غذا در ایجاد دیابت نوع ۲ تاثیر دارد. توصیه میشود که از گوشت چرب و فراوری شده پرهیز و به جای آن از گوشت فاقد چربی مانند مرغ پوست کنده استفاده شود. مصرف مقادیر زیاد پروتئین حیوانی شامل انواع گوشتها بخصوص گوشت قرمز فراوری شده احتمال ابتلا به دیابت نوع ۲ را افزایش میدهد.
جایگزینی پروتئینهای حیوانی با گیاهی مانند غلات، حبوبات، سویا و سیب زمینی و تخم مرغ تا ۳۵% از دیابت نوع ۲ پیشگیری میکند. پروتئین لبنیات و ماهی خطر دیابت نوع ۲ را افزایش نمیدهد
نظر شما