تحولات لبنان و فلسطین

۲ خرداد ۱۴۰۰ - ۱۶:۱۲
کد خبر: 753460

برخی ترکیبات غذایی باعث ایجاد مشکلات گوارشی می‌شوند و باید از مصرف همزمان آن‌ها اجتناب کرد.

۶ ترکیب غذایی که نباید با هم مصرف شوند

به گزارش قدس آنلاین به نقل از اسکوپ ووپ، امروزه با گسترش دانش در علوم کشاورزی و  پیشرفت در سیستم حمل و نقل، شاهد تنوع گسترده‌ای از مواد غذایی در بازار هستیم. با این حال، بسیاری از مردم بدون توجه به تداخل مواد غذایی با هم، به مصرف همزمان آن‌ها اقدام می‌کنند.

در این مطلب به ترکیب مواد غذایی که نباید با هم مصرف شوند می‌پردازیم:

۱- برگر و سیب‌زمینی سرخ‌شده

شاید به نظر عجیب برسد، زیرا در تمام رستوران‌ها، برگر را با سیب زمینی سرخ شده سرو می‌کنند اما باید بدانید این ترکیب مناسب نیست. چربی‌های ترانس در هر دو این مواد غذایی می‌تواند باعث کاهش سطح قند خون شده و بدتر از آن احساس خستگی و خواب آلودگی را به همراه داشته باشد.

۲- غلات و آب میوه

همه ما دوست داریم که روز خود را با مواد غذایی انرژی‌زا آغاز کنیم. با این حال، مصرف غلات به همراه آب میوه در وعده صبحانه انرژی کافی برای بدن را تامین نمی‌کند و بیشتر باعث احساس سنگینی در طول روز می‌شود.

اسید موجود در آب پرتقال باعث کاهش فعالیت آنزیم‌های تجزیه کننده کربوهیدرات می‌شود. بدن برای افزایش انرژی کربوهیدرات‌ها را شکسته و به گلوکز تبدیل می‌کند که اختلال در این روند می‌تواند باعث کاهش انرژی در دسترس شود.

۳- پیتزا و نوشابه

متاسفانه بسیاری از افراد پیتزا و نوشابه را مکمل یکدیگر می‌دانند. به طور عمومی در فست‌فودها این دو ماده غذایی با هم مصرف می‌شوند. باید بدانید بدن انرژی زیادی برای هضم کربوهیدرات موجود در پیتزا مصرف می‌کند. در عین حال، شکر موجود در نوشابه هضم غذا و دیگر فرایندهای گوارشی را کُند می‌کند.

۴- روغن زیتون و آجیل

این ترکیب می‌تواند به راحتی در فرد حالت ناخوشی ایجاد کند، زیرا پروتئین موجود در آجیل‌ها و چربی موجود در روغن زیتون با یکدیگر تطابق ندارد. در حقیقت هضم چربی‌های خام مانع از هضم پروتئین‌های موجود در آجیل می‌شود.

۵- گوجه‌فرنگی در پاستا و ماکارونی

با کمال تعجب اگر از طرفداران ماکارونی با گوجه فرنگی (یا رب) هستید باید بدانید این دو ترکیب به هیچ عنوان مناسب نیستند. در واقع پاستا و ماکارونی سرشار از کربوهیدرات و نشاسته است و به سختی هضم می‌شود. در مقابل، گوجه فرنگی دارای سطح بالای اسید است که باعث ایجاد اختلال و ممانعت از هضم نشاسته شده و باعث نفخ شکم می‌شود.

۶- میوه پس از غذا

بسیاری از افراد عادت دارند پس از خوردن یک غذای سنگین، به جای خوردن دسرهای شیرین از میوه‌ها بهره بگیرند. با این حال، باید بدانید این موضوع عادت بسیار بدی است. مصرف میوه پس از غذا باعث ایجاد اختلال در کار دستگاه گوارش شده و روند هضم سایر مواد غذایی را کند می‌کند.

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.